• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GREAT_R: Ale což... nepodpořit ty, co tam byli, není tak zlá věc...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Hodil jsem neplatnej hlas... kurva...
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Vobcas nevim cim myslim a nechapu jak mi nekdo dovoli delat praci co delam, kdyz mam obcas IQ na urovni kovarovic necek.

    Ted posledni patek mi prestalo hrat levy sluchatko a tak sem se snazil prijit na to kde ma spatnej kontakt. K mymu stesti sem zrovna nemel po ruce naradi a i tak by to bylo dost narocny (resp. nevratne destruktivni) se do tech sluchatek dostat... Smirim sem se teda s tim, ze ty sluchatka sou uz spatny a holt uz dosluhujou... Az pak vzapeti sem zjistil, ze mam proste jen zalehly levy ucho ...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    nejde mi usnout sam
    drzte mi palce dik.:)
    Zafari - Potatophone (Electro Swing)
    https://www.youtube.com/watch?v=7eCaDrDlqpg&list=RDGMEMYH9CUrFO7CfLJpaD7UR85w&index=6
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    PETEKKA: Kdyz jsem sama doma, mam ticho, odjakziva.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Jsem ráda sama, potřebuju to ke svýmu životu.
    JONY
    JONY --- ---
    Od pátku se přežírám houbama. Zítra dám ještě smaženici a myslím, že mám pro tento podzim splněno.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dostal jsem na narozeninach dort. Nemel jsem moc sanci odmitnout. Hostitelka byla nadsena, oslavenec na maderu a hoste peli ody na hostitelcino peceni. Prej to proste musim ochutnat! Hmm… Celej orechovej. Do prdele. Levackou bastim, pravackou hledam v batohu antihistaminika. Dojedl jsem a okamzite polykam prasek, kterej zapijim rozpitym pivem. Do ty doby si me nikdo nevsimal. V ten moment jeden z hostu na cely kolo: “Ty vole ty zapijis leky chlastem?!”, na coz navazuje naka buchta “A co je to za leky? Na co beres?” a na to jina “Jezis nechte ho bejt, to budou antidepresiva.”. Bylo to strasne rychly.

    Wtf?! Kurva jak to, ze ve ctyriceti neobstojim v tak jednoduchy situaci? Nedokazal jsem odmitnout posranej dort na kterej bych mel skoro jiste alergickou reakci a jako bonus me kolektivne vyhlasili, ze chlastam na leky a zeru adecka. Ani jedno neni pravda. Dobry no.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    V práci zbývalo už jen několik posledních papírů do tiskárny, tak jsem místo varních listů vytiskl táborákový písničky s akordama.
    MUZA
    MUZA --- ---
    DELIRIUM: ja relaxuju na piskovisti presivanim pisku... kaminky do tatrovky a tu mi z piskoviste odvazi syn... asi mi to jednou bude chybet
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: jo, ale ještě můžou taky škodit. Nejen nepracovat...
    ACKO
    ACKO --- ---
    D1RABBIT: Každopádně je úplně běžné, že tam bude ten, kdo ani volby nevyhrál, jen kvůli neschopnosti vítěze. Jako je tomu na Praze 5, ta kráva z ODS je tam asi za test pro nás všechny. Piráti, přestože minule vyhráli, to nezvládli.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    BERUSKA_CA: Jako je :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: zatímco ukáznění voliči strany, kterou rozhodně nechceš, si zaběhli přihodit...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: nejít volit znamená, že si sice nikoho nepodpořil, ale nechal si propadnout i svůj nesouhlas s tím koho volit rozhodně nechceš.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DELIRIUM: Louskam orechy sekerou (tim sirokym koncem), ale rikat, ze sekera je nejlepsi relaxacni nastroj, to se porad trochu bojim. Kzdej vi, ze nemam chalupu…
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Včera jsem potkal v hospodě ve vedlejší obci, kam jsem šel do nejbližšího obchodu, dlouholetého kamaráda, který se po delší době vrátil ze Švýcarska. Chtěli ještě projít trochu hory, ale na jihu Švýcarska je prý půl metru sněhu, tak se na to vykašlali. No, ožrali jsme se neskutečným způsobem a já sotva došel ten 1,6 km úsek domů. Dnes je to peklo, takovouhle kocovinu jsem neměl roky. A to jsem říkal: "Ne, páleného já si nedám, jenom pivo." Jenže to nešlo. Takže si připadám jak Ladislav Klíma, když psal slovutná slova: "Popíjel jsem u Slunců, popíjel. 25 Plzní a 8 slivovic. A když jsem potom vyšel na dvorek..." Kdo zná, ví.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Hodně mě uklidňuje louskání ořechů.
    Důchodce style!
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    D1RABBIT: Vždy je možnost volit menší zlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam