• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    INDIAN: někdy je člověk tak zhnusenej, že si to potřebuje udělat v práci...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    INDIAN: treba je to jinak a ty lidi si cistej zuby jen jednou denne, a to v praci po obede..
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    INDIAN: Přiznávám novou noční můru! To se určitě neděje!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Ja zas nechapu lidi ktery si cistej zuby v praci na hajzlu po poledni, kdyz se kolikrat v tu dobu clovek potrebuje v klidu vysrat a nema tam na to kvuli tomu klid
    Jakoze chapu ze to ze zdravotnich duvodu je u nekoho nutny (paradentoza, atp), ale z myho okoli si statisticky odvozuju ze je to kolikrat spis zalezitost obscese nez cehokoli jinyho
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dneska jsem zkoušel teplotu rozehřátého hrnce tím, že jsem sáhnul na dno.
    Ano, je mi skoro třicet a jsem členem Menzy ČR. Myslím, že budu chtít vrátit peníze za členské poplatky.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    JAMILLOS: Jsou dva druhy lidí, jedněm se u čištění zubů dělá hodně slin, takže se musí zdržovat u umyvadla, druzí tolik neslintají, takže často provádějí tenhle multitasking. Já také chodím po bytě a dělám různé drobné úkony, které se za tu dobu dají stihnout (ale dělám to i u spousty jiných činností, interně tomu říkám chorobná optimalizace)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    JAMILLOS:
    nepada 🙂
    ALESH
    ALESH --- ---
    JAMILLOS: stat 4 minuty pred zrcadlem a nemoct delat nic jjineho je pro me nocni mura. Musim u toho delat neco jineho. Mam el. kartacek a zvladnu u toho treba vyklizet mycku jednou rukou, poklizet po byte nebo postavit na caj. Je to samozrejme prokleti, moc rad bych nasel vnitrni klid a nehroutil se u toho, kdyz zjistim ze mi ujelo metro a buedu muset 4 minuty cekat, ale bohuzel mi neni dano.
    EMAET
    EMAET --- ---
    Naprosto nikoho nesnesu u čištění zubů. Nesmí mě vidět ani partner.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nikdy jsem nepochopil, jak můžou lidi u čištění zubů pochodovat po bytě. To vám to nepadá?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Že flaška gelu na holení a gelu na vlasy od Alverde vypadá úplně stejně, ale nefunguje stejně
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELISEBBAH: ten je brutal nejvetsi!!!
    Zbytek filmu by tam ani byt nemusel a stejne by to bylo nezapomenutelne.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: a co teprve zacatek Vzhuru do oblak :)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    jedete jinou ligu, koukám. Mně docela stačilo
    Jak vycvičit draka (2010) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/234768-jak-vycvicit-draka/prehled/

a ještě se přiznám, že když jsem to včera řekla před kamarádkou, tak její sedmiletá dvojčata radostně zahalekala, jééé teto, my ti pučíme knihu! ... Už si ji užívám :) Tvl diplom z Karlovky a beletrii mi pučujou prvňáci, skvělý!
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    KOVOVAMINCE: jestli si chces vazne pobulet na pejskama - tak top je tohle. Japonci umej a soundtrack delal Vangelis...
    https://www.csfd.cz/film/124502-nankjoku-monogatari/recenze/

US re-make uz ne tak donbrej.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Mě takhle roztřelil Marley a já. Z toho mám i menší trauma.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Tak jestli si chce někdo ultimátně zabulet, doporučil bych jednoznačně tenhle tureckej snímek. Povolí i ten největší tvrďák.
    Dárek do cely č.7 (2019) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/761221-darek-do-cely-c-7/prehled/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    strašně mě stresují auta.
    teda ne jejich řízení, to je relax. Ale jejich nákup, prodej a zejména poruchy a servis!
    MUZA
    MUZA --- ---
    Ted tady brecim, jake cynicke hyeny se tu vyskytuji... fuj
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já teda brečela u Coco a nemohla to zastavit.
    A taky jsem měla na krajíčku u Encanto, ale tam jsem spíš měla vztek na bábu.
    Ten Hrob světlušek ve mně zanechal trauma (tam jsem tuším cynicky nebrečela), protože jsem dostala složku filmů od studia Ghibli a nějak jsem si je postupně pouštěla, aniž bych si zjišťovala, o čem jsou. A když si člověk chce pustit něco hezkého na splín... ehm.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já naposledy brečel asi u Cesty do pravěku, když tyranosaurus zabije stegosaura. Ale strašně.
    Ale konec prvního Deadpoola mě rozněžnil, přiznávám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam