• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MART1NKA: Co takhle ORL?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mám od včerajšieho letu zaľahnuté v ušiach a žiadny trik mi nefunguje. Cítim sa ako v podmorskom svete. Jak dlho to vydržím, než mi načisto hrabne?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BOUCA: normalne na rovince vyslapnes spojku abys ziskal Chvilku pro sebe, cestujici to ani nepostrehnou, kdyz jim predtim rozdas sluchatka..
    BOUCA
    BOUCA --- ---
    Strašně blbě se mi chčije za jízdy v. autobuse, normálním autě do kelímku se nedokážu vychcat vůbec i když jde do tuhýho. Ve vlaku a letadle ten problém nemám…..
    1KA
    1KA --- ---
    LORDPEET: Mám to obráceně. Nahatý fotky dávám pouze v případě, že někoho mám:-))
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Letos se na Vánoce necítím blbě. To je fajn. Ale fakt je, že jsem musel několika lidem připomenout, jak náročný svátky to jsou a že je legit necitit se dobře, mít starosti, nemít peníze, nebýt s blizkyma a že si to nemaj vyčítat a že jsou dobrý i tak.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mám ráda Vánoce bez přerušení už od dětství a velmi si je užívám a těším se na ně. Zabíjení kaprů mi nepřipadá děsivější, než zabíjení většiny jinejch zvířat. Můj muž tvrdí, že díky mně začal mít Vánoce zase rád a já mu věřím:-) Jsem fakt moc spokojená, že se to letos zase vydařilo a vše proběhlo v klidu a pohodě, ač se u nás sjela celá rodina.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    NEI: Já bych zrušil hlavně tu večeři s rodinou a související návštěvy. A to ostatní samozřejmě taky. Takovejch dní volna v kuse a tak se to zabije těmahle debilitama. Zrušit Vánoce, jednoznačně.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERVIN: "ostrůvek klidu, ve kterym mám konečně klid na to, vidět všechny kámoše z dávných dob"...takze sedis v pentagramu a vyvolavas demony, jejichz skutecna jmena zapomneli jiz nasi praprapraprapredkove?:)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Navzdory všeobecné náladě mám Vánoce rád. Pár let nazpět jsem se jimi přestal stresovat a od té doby to je pro mě jen ostrůvek klidu, ve kterym mám konečně klid na to, vidět všechny kámoše z dávných dob...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Přišel jsem domů, v prázdné kuchyni svítila svíčka, tak jsem ji zhasnul, protože nechci, abychom o Vánocích vyhořeli. V obýváku mi žena říká "byla jsem u Zuzky a přinesla jsem betlémské světlo".
    Beze slova jsem se vrátil do kuchyně a svíčku zase zapálil zapalovačem. 🙄
    456
    456 --- ---
    NEI: já mám živý vánoční stromek v obrovském květináči :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tady jsou zlí grinchové, co chtějí zničit Vánoce!!! :-O
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULUU: nejlepsi charaktetistikou vanoc jsou krvave stopy u prodejcu mucenych kapru a svatecni lidsti zabijaci kapru, kteri doma jednou rocne trapi a muci rybu pro potechu vlastni zeny a vlastnich deti.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULUU: taky si myslim, ze vanoce by mely byt zruseny a rozdavani darku detem presunuto na 29.2. vanoce jsou nabozenska sracka pretavena do oslav obzerstvi v chramech konzumu, kde lide v krizich utraceji sve vlastni zivoty.
    QWERTZ
    QWERTZ --- ---
    těším se až uvidím film I Wanna Dance with Somebody.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    Od detstvi nesnasim klasicky cesky pohadky a chciju krev jen co to vidim. Nevim proc ale prijde mi to desne stupidni. Ale to mam jinak fantaskni a debilni pribehy rad :) jo a taky jsem nikdy nevidel Popelku
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Měli jsme z rodinných důvodů Štědrý den už dneska... A bylo to, no bylo to naprosto super nad očekávání :) prostě jaký si to uděláš, takový to máš. Jedny z nejhezčích Vánoc navzdory všem okolnostem, které tomu nenasvedčovaly, se to povedlo a mám hroznou radost. (očekávám hejty a nebudu se bránit, protože jsem v rauši)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam