• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    Robert Musil ten román nedopsal a já ho nedočetl.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Na jednom autě mám cedulku začátečník , na druhým dítě v autě… jsem bezdětná a řídím už nějakých pár let. Proste nemám rada , když se mi někdo lepí na prdel a tohle očividně funguje.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Měsíc jsem pořádně necvičila, to zas bude dneska show!

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MAGUMI: jj, ten sleduju taky :-) A v nemecku stavej kopii St.Gallen campusu, taky dobry, ale oproti Guedelonu maji trochu zpozdeni. Kazdopadne, stavet neco novyho je halt spis experimentalni archeologie, taky zajimavy, ale smet stavet na 800 let starym autentickym dile, navic dile ktery je ve spouste disciplin opravdu state of the art, to je proste nejvic.
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    BLOWUP: To by se ti mohl líbit tenhle projekt: https://www.guedelon.fr/en
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Od momentu, kdy Notre Dame byla poskozena pozarem sleduju na youtube reportaze o jeji rekonstrukci. Je to pro me jako detektivka, naprosto neskutecny. A musim se priznat, ze bych asi vymenil vsechny moje projekty za stamiliony CHF ktery jsem kdy navrhl a postavil za to, bejt jednim z tesaru nebo kameniku ktery tam smej pracovat. Stavet gotickou katedralu v roce 2023! Wow.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ERRTU: To mi připomnělo, že jsem nikdy nepřiznala rodičům, že speciální klíč od jejich bytu, co se do klíčové dírky strká naplacato a má na sobě takový různý kolečka a částečky, jsem předloni zlomila tím, že jsem si jím otvírala lahváče. Přišlo mi to ve věku 35+ takové nepatřičné.
    Táta mi ho ještě navíc nechal přidělat a když jsem mu to chtěla zaplatit, tak mi tak pěkně velkoryse a zároveň něžně otcovsky řekl, že za klíče od domova přece nebudu platit. Tak jsem se v duchu styděla ještě víc a říkala jsem si: ,,kdybys věděl."
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    již druhý měsíc si otevírám dveře do baráku klíčem, ačkoliv máme samozřejmě čipy.
    proč si otevíram klíčem? protože jsem zlomil čip.
    proč si nepožadám o nový? protože je v rámci družstva dělam já.
    proč jsem si už dávno neudělal nový? protože jsem ta nekobylovatější kovářova kobyla kobylovitá kovářová. možná jsem dokonce menší stádo koní.
    QWERTZ
    QWERTZ --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORIARTY: tak hlavne kdyz nerad, kdyby rad, mohlo by to byt sexuální obtezovani!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LORDPEET: z Holky od vedle jsem v prdeli ještě dnes a to jsem to viděl před deseti lety
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Právě se mi podařilo přehodit si klávesnici v hlavě z QWERTY na QWERTZ a řekl jsem naší paní účetní "nerad bych vás vzrušoval" místo "nerad bych vás vyrušoval".
    No nic, dávám výpověď a stěhuju se ze země a začnu nový život někde v brazilském pralese.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DEADSLUT: aha diky, hezky vysvetleno, ted uz to chapu i ja!;D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    HAR4NT: tak jako, to jsou imho dvě různý věci, pani JKR dojí, co jde, a fanoušci se mezitim snažej dodávat šťastné konce dle svých preferencí...:))
    ADELHAIDA: auvajs :D ale jako, byť ti to nepřeju, děkuju moc za ten mentální obraz seriosního korporátního kravaťáka, co má potřebu rozebírat, jak ho dojímá, že Sirius a Remus si ne/prcli :D Asi mi stačí málo, ale bude mě to hřát dlouho:)))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Začala jsem chodit na hodiny gruzínského tance master class s mladýma Gruzíncema. Jsem zpocená až na zadek, takhle vysoko jsem nikdy neskákala :D
    (kdyby se chtěl někdo přidat, napište mi do pošty)
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    Vím už teď, že budu plakat.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DEADSLUT: Jako ja chapu, ze ty mladi hrdinove vyrostli a uz davno dospeli, ale tohle uz mi prijde jako az moc nastavovana kase a myslimze to pani Rowlingova urcitym zpusobem trosku mozna i ne uplne vkusne prehani a cely ten pribeh uz mela uzavrit nejakym stastnym koncem. Ale jen muj nazor, nesoudim!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Slashe mě nijak zvlášť nefascinujou, ale vím o nich (Watson a Sherlock Holmes občas ujdou). No a šéf sporový agendy od nás z práce hodně žere Harryho Pottera, tak jsem mu ze srandy o slashi řekla. Chtěl znát konkrétní stránky. Tak jsem mu našla adresu. A von teď, vždycky když mě potká, tak se mi snaží vyprávět něco, co si na tom slash serveru přečet. Vypadá to, že to čte kvůli příběhu a ne sexuálnim scénám, ale stejně je mi trapně.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Já mám vážně kolegyni, co zbožňuje HP. Akorát v rámci zachování dobrých vztahů v práci bych jí fakt něco takového asi radši nenabízela :D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: slyšela jsem, že je potřeba tušit, jaký shippings, dynamiky a praktiky by člověka zajímaly, jinak se člověk utopí ve věcech typu M-preg - ano, existuje celej porno žánr o mužských těhotenstvích (např že subinu Harryho zbouchnou zlý smrtijedi) - nebo gangbangách s hadem a strkáním košťat do všech otvorů. Kouzla prostě fantazii meze nekladou, no. Jinak kamarádka kolegyni vzkazuje, že AO3, fanfiction net, a k ničemu dalšímu se veřejně nepřizná:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam