• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SIBILLE: ja to znam jako "nesmi se veset", plati to na Stedry den a na Novy rok, a beztak je to, spolu se vsema tema ostatnima vecma, co v ten den hodpodyne delat nesmi (sit, zametat atd) akorat chytra výmluva, aby si mohla na chvilku sednout 😀
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SIBILLE: tak ona by to jinak byla občas nuda bez těchto blbostí. Když jsme se par měsíců na to smali tomu, jak jsme kazdy mel ten svuj tym "nebude ti tam viset prádlo" vs. "ser na ni, pověs si tam to prádlo", tak mi přiznal, ze si v tu dobu postěžoval mámě, že nechci nechat pověsit prádlo, a když jsem se ptala, co mu na to řekla, tak prý "když ti Míša rekne, že ji tam nebude viset prádlo, no tak ji tam to prádlo davat nebudeš" - dlouho utajovaná informace, ze jsem mela komplice i ve tchyni :D
    Musim teda dodat, ze tenkrát zvítězila rozumnější varianta a to prádlo si pověsil.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já bych nemohla žít s pověrčivým člověkem. Záměrně bych mu asi dělala naschvály :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    RAINBOF: Toho Gora mám jenom šest dílů z devíti, a to DVD, na kterým to je, jsem samozřejmě zapomněla u našich, takže to k tobě nedostanu.

    Jinak bych vám tu zábavu zachránila.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RAINBOF: my vloni meli taky s kamaradem děti. Nejdřív jsme byli u nas, nejake hry, chlebicky, nealko drinky pro děti a pak je vzali na Letnou na ohňostroj a prý to byl pro ne nejlepší Silvestr. Samozřejmě, největší zážitek meli z toho, ze byli takhle pozdě venku :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SIBILLE: říkala jsem svagorve, že se sušičkou se v tom moc nepočítá a ma výhodu. Těžko říct, jak je to oficiálně.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK: Jop.

    Ono se těch 18 praček zdá jako hrozně moc, ale jenom ložní prádlo je na tři kola, dva svetry barví tak moc, že je peru samotné, pak deky a závěs z karavanu, jedna várka byly ručníky, které jsem hodila na zem, když jsem zapomněla vylít vodu ze sušičky a málem vytopila sousedy, hedvábí se pere zvlášť, vlna zvlášť a kolikrát jsou v té pračce tři kusy, protože červenou vlnu nebudeš prát s bílou vlnou…
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RAINBOF: Kolik je synovi?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: A sušička a robotický vysavač, ty makat směj?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: Chudák syn.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    totalne mi vybouchl silvestr, takze budu doma po xxx letech s vlastnim synem. Ja vubec nevim co mam delat.
    lol
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Nebo to člověk odloží na hromadu, že to "vyžehlí / uklidí pak". A mezitím si na tom ustelou kočky a psi a můžeme prát znova.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    OMNIHASH: Uf. No, já doperu, naskládám to do skříní a dva koše na prádlo zruším, protože mě to takhle nebaví. A teda dlužno podotknout, že tak čtvrtina z toho je oblečení, ze kterého nejmladší vyrostla, musí se vyprat, aby se to mohlo odnést do kontejneru, po vyprání to starší děti uklidí malé do skříně, pak jí to muž sbalí a přiveze na pastviny, já to pošlu zpátky, ale pak se to musí vyprat, praštil ho paličkou, plakali všichni psové…
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RANDOM_NIGHT: tohle sem zažil v jednom McMansionu někde v Montaně. Rodinka měla sedm členů, manžel, pět synů a dcera. Bydlel jsem u nich pár týdnů, takže přišel čas na velký praní. Prádelna byla regulérně zavalená hadrama do pasu, hodinu mi trvalo jenom odklidit přístup k pračce abych zjistil, že je to sušička, a musím o hromadu mikin vedle. Předpokládám, že ty dvě trička, co jsem tam ztratil, tam někde ležej pod archivníma plavkama z 2008 dodneška. Jediný pozitivum na tom bylo, že to skladovali už vypraný, takže to smrdělo jak lehce zatuchlej Azurit, a ne jako bojiště na Sommě tři týdny po německý ofenzivě.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS: Prádlo. Mám tři děti, tři příliš velké prádelní koše a tři čtvrtě roku mimo byt, takže co není akutně potřeba, to na mě buď počká, nebo se to během roku vypere a místo poskládání někde navrší a pak to peru znovu…
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Dvakrát měř, než se rozhodneš přeprat kompletní šatník.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    CLAVEN: Pověru znám, i jsem to dodržovala, ale s příchodem prvního děcka a používání látkových plen šla samozřejmě stranou, protože to bylo nereálné dodržet. :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Nedokážu si představit, co pereš, že toho máš tolik.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    MICHELLEDANIELS: Je otázka, jak moc to je příprava třeba na to, že by ti 1. přišla návštěva a mokré prádlo by nevypaadlo dobře. Nemuselo by to generovat pozitivní energii.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Peru osmnáctou várku za 48 hodin. Zapínám topení naplno a jdu najít vějíř.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GIOMIKY: jj, vim, ze toho je vic, ale aspon to prádlo nenechavam. Jinak uklidit se snazim vzdy, kdyz nekam odjíždím. Nerada se vracim do neporadku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam