• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: tohle byl fakt jemne pastelovej alabastr, uplnej ulet,
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: to je taková ta barva sluncem ožlucenych monitorů? Mm lahůdka. tu hráškovou už jsem taky dlouho neviděla. Tu měli zas fabky svý době.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    VICTO_REA: Já mám w210, s tímhle nechci mít nic společného.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: no souhlasím, zrovna v neděli nás s dětma pustil přes přechod pán v alabastrové oktavii II, tak jsem to hned řkel dětem, že tuhle barvu na škodovce už podruhé neuvidí :))
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: ano a muži mají mezitím auto buďto černý, nebo bílý nebo stříbrný. O koncernu asi ani nemluvě.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: no to se ale nediv. Stačí se podívat do vohozu. Trochu si rejpnu, ale i tam je málokdy něco zajímavého a největší úspěch mivaji takové ty univerzální barvy, stejný střihy etc za mne nic moc zajímavého. Občas se objeví jedna vlaštovka, ale ta jaro nedělá.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: když se podíváš na hadry, tak to platí o dobrý polovině žen na ulici. stejný hadry, stejný šablony, stejný obchody, stejný časáky. ty rty a plastiky v obličeji mi připadají už jen do počtu
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GRANTORINO: Ja takhle nepoznala kamaradku, kterou jsem videla po pul roce. Pustila se do botoxu, upravy oboci, rtu a ja cumela, kdo me tak zvesela zdravi. Az hlas me navedl.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: Vzbudila jsi mou zvědavost :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NELLAS: A proč to pořebuješ vědět? Opravdu tě to zajímá, nebo se nudíš?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BERUSKA_CA: no to jo. Kolikrat má holka trochu osobitej nos, rty, obočí atd a nechá si to upravit jak podle šablony, pak jsou všechno stejný...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: No a proč to potřebuješ odhadovat?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KAIAFOX: Ja teda priznavam, ze krome veku mi zacinaj splyvat i ty ksichty. Jak se vyhladi a prifoukne, tak muj detekcni system nerozezna, ktera to je. Pripadam si jako v Cine, tam jsem to taky lehce nedavala, ale z jineho duvodu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Přiznám se, že mám u těch holek pak problém odhadnout, kolik jim je... do školky chodí maminka, napíchaný rty, imo má i nastřelenou linii vlasů, ptž to má jak narýsovanej oblouk a fakt nevím, jestli je mladá, nebo hodně upravená stará. Třeba to těm holkám nedochází, že jim to mnohdy přidává roky.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Dneska jsem si nevšimla auta ve zpětném zrcátku, při předjíždění z levého do pravého pruhu, malém se stala má první dopravní nehoda. Před par dny jsem nadávala na jednoho chlapíka co to udělal mě…
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    se teda přiznám, že moje mladší ségra si na ty výplni dost ujíždí... a jako vždy když jí u mámy potkám, tak musím jít ven kouřit a tam se tak mooooooc směju a dokud to nepřejde, nejdu si s ní povídat.. bo říci jí, že vypadá jak kačer, tak už mě máma zapudí na dobro (nechápe můj smysl pro humor)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: On je monstrum jen uvnitř. A třeba ani ne dobrovolně.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    INDIAN: no, a ty ses pak v pravu!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Je mi vcelku u (_!_) zda si hodla menit look kerkou nebo botoxem na xichte nebo treba uplne nekde jinde. Je to prece volba kazdyho zda ze sebe chce udelat monstrum dobrovolne.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    GRANTORINO: kdyz to dela nekdo, kdo to umi, tak to poznat neni a je to pekny. Ale moc casto se to nevidi
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SWALLOW2: Bez nadsázky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam