• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MR_PREWEET: Prodat jim to dokážou, protože průměrnej obchoďák dokáže průměrnýmu zákazníkovi vymluvit díru do hlavy, může lhát, může nechat vyrobit situaci, kterou si zajistí potřebu další údržby a podobně. Cíl je domluvit SLAčko, na kterým teprv dodavatel dostane stabilní peníze a když to půjde dobře, nebude na SLAčku muset hnout brvou. Na druhou stranu tady jsou zákazníci, co šetřej, nemaj připravený obsahy, nechtěj řešit, že vývojáři chtěj i ten dev a nechaj si to sami namrdat jenom na prodkci a na svejch problémech se podílej tím, že kašlou na vlastní produkt.
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    predem se omlouvam za rant, ale musi to ven...

    nenavidim marketingove agentury co spravuji GoogleAnalytics, GoogleTagManager a podobne sracky. nekomunuji zodpovedne, nedokazi popsat pozadavek na zmenu tak, aby to bylo bez milionu otazek jasne, tvari se strasne hip, nenasleduji procesy, vse tvori rovnou na produkcnim prostredi... ale jakozto lidi blizko marketingu dokazou hrozne jednoduse prodat stakeholderum ze jejich reseni je nejvic super fruper slunickovy. mrdky to jsou!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KOOTCHA: kdyz si najdou holku jako jsem ja, tak se maj´ dobre!
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ACIDQA: taky to delam, ale pro zahrati mi staci jen videt, ze se maji dobre.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OMNIHASH: no zrovna Drahoš to hodně projel tim, že nebyl moc politicky zdatnej ehm
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    serou me maly cizi deti, kor nevychovani zmrdi, vcelku gamechanger rozjetyho vztahu.. jeste kdyz se k jednomu nalepi dalsi tri mali smejdi, kterejch se chtej matky ocividne zbavit.. ne fakt to nedavam a za hodnyho trpelivyho strejdu fakt nebudu, ruce vam prelamat, smejdi rozmazleni :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OMNIHASH: tak třeba Filip Turek nebyl dosud profesionální politik....
    Nepřijde mi, že tím něc vyhraješ. Naopak.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Myslím si, že bysme měli ustanovit, že prezident nesmí bejt profesionální politik. Minimálně když se rozhlížím po blízkým okolí, tak to byla nejjistější cesta k tomu, nemít tam nějakýho případa...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Většina jídel, která si vaří účastníci různých hubnoucích skupin na FB, mi bohužel připadá dle fototrafií jako blitky (už dlouho se přemlouvám k tomu, abych nebyla tak kritická a zvládla si o tom nemyslet nic, ale jde mi to čím dál tím míň). Asi dostávám postupně alergii na všechny ty fotky toho, co kdo jí. Někdo navíc fakt nemá cit a fakt to nevidí, že to jeho jídlo vizuálně vypadá hrozně, a ještě to fotí a sdílí, protože proč neoblažit i ostatní.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    ERVIN: Koukni, moje babička restituovala, po 35 letech její bohatsví schrábnul bejvalej estébák. A teď jako co.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ACIDQA: Též jsem úchyl! :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GIOMIKY: Taky někteří zvonili klíčema. Celý devadesátky, přelom milena a desátý léta nás učili demokracii, aby se ve dvacátejch letech nechali voblbnout populistama s totalitníma choutkama...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Celej den dneska v podstatě jen čekám, až to dítě usne. Do té doby se to snažím nějak přežít s co nejmenším úsilím, abych potom měla energii na dopsání toho eseje z úterý. Uf.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Normalne na Fcb sleduju, co delaj me bejvale lasky, milenci i nenaplnene touhy, jak zijou, kam jezdi na dovoleny, co si foti za jidlo, jaky vylejzaj´ kopce apod. A vzdycky me tak nejak vnitrne zahreje, kdyz si najdou nakou holku, co mi je podobna.

    Jsem trochu uchyl asi.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ten cizí člověk, kterej se celej život tvářil jako můj otčím, aby obral matku na smrtelný posteli, ani neodpověděl na pozdrav.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    oidipovskej komplex exponovanej napříč nyxem
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    N_I: Proč mě nepřekvapuje, že se za to flusání ani nestydíš?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Naši otcové nám předali tuhle zemi s rozprodanejma podnikama a bez armády. A nejlepší, co můžeme udělat je vymazat si mozek lacinejma drogama, abychom se jich moc neptali, proč to udělali. Už není co rozkrást, po vás.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    N_I: Tak si flusej třeba do ruky, jo? Nikdo na ty odporný zeflusaný chodníky není zvědavej.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Jsem tak rada, ze se prislo na pricinu - zvrzana medikace - ze se ani nehadam o penize. Hlavne at uz je dobre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam