• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: nebo i tim redidlem..
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HAR4NT: přijít o papíry je vždycky škoda... ale tak dá se to kompenzovat houbama
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    WEWERKA: tu v ridicaku nevidim, ale chapu ze prijit o papiry neni nic prijemnyho..
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    HAR4NT: Kupuje si robotickou sekacku :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MLIKARNA: copak, nezbejvaj pak prachy na redidlo?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já teda můžu na náš místní stavební úřad zapět jen chválu, akorát ho teda přednedávnem zrušili (ale zkolaudovat jsme stihli!)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SIR_PROMOE: takovou jsem znala jednu skvělou na jednou vodoprávním a vyštípaly ji!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MAR_TINA:
    MAR_TINA:
    Ja teda znam i ty co makat umej hec :))
    Ale tak to, ze kdyz se urednikovi na stavebnim bude chtit tak to zastavi vzdycky je holej fakt 🤦
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERVIN: jeden mi vracel technickou zprávu a pozastavil řízení, protože mu vadila formulace PŘEVÁŽNĚ celoročně, protože je málo jednoznačná.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERVIN: já pár milých znám, ale makat stejně neuměj. A dokonce mezi sebe nechtěj pustit lidi, co uměj. Tak koukejte zabrat miláčci, až půjdu na další pracovní schůzku do města, už vás nechci vidět cestou z nákupu, nehtů nebo kafíčka.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: tak vetsinou to je takove zfotrovatění/zmateřtěnění. Ja taky můžu priznat, že ještě nedavno jsem měla porodní váhu i lehce přes :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jo, strašný. Chlapi s pivním pukem jak v devátém měsíci a baby koule sádla. To se nedkokáží ovládat? V tomto světle si s 6 kg navíc připadám jak zápasník z Mauthausenu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Občas mi dělá dobře, když potkam takove ty namyšlené krasavy ze školních let, co si myslely, že frndou ovládnou svět a ted jsou z nich tlustý machny, u kterých se krasa ztatila nekde mezi 3. a 4. bradou.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Je mi úplně jedno, že úředníci na stavebních úřadech trpí. Z mé pětileté zkušenosti ve stavebnictví jsem nenarazil na žádnýho, kterej by nebyl zlej línej zmrd. Kamarádce dokonce jeden dokonce opravoval stylistiku v technickejch zprávách. Takže: vyžerte si to, debilové, ať aspoň jednou zažijete, jaký to je vod rána do večera makat.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Poslední měsíce/týdny mám příšerný úzkosti. Nedokážu ani chvilku ležet v klidu a musim se vrtět, hlava má asi 6637x nápadů za vteřinu, absolutně se neorientuju v čase a dnech, doktor mi mírně zvednul medikaci, protože jsem si skoro nervozitou ukousla nohu, kdybych nebyla oteklý prase a dokázala si jí strčit do huby. A z tý zvedlý medikace je mi ještě hůř. Vedro mi rozjíždí panický ataky. Bych blil, Milane.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BERRUNA: obě zahrádky jsou teď fakt nádherné, to je fakt :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MULTICAT: však máš naprosto kouzelnou zahrádku! Oni tady mají popravdě z druhé strany jen takové nudličky

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BERRUNA: měla jsem si kupovat podobnej domek kousek od náměstí ve Velvarech. To bylo přesně bydlení pro mě. Viděla jsem tam už hromadu květináčů okolo vchodu a tak...

A nakonec jsem skončila v zeleným zatepleným baráku v satelitu.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NACITALKA: ...cimz jsi mi pripomnela, jsem dost nudnej a nezajimavej clovek (to vim i bez pripominani),ale svym navstevam, ktery zvu na obed, nabizim odpoledni program "zdrimnout si po obede". Je to dost oblibeny.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERRUNA: bože můj ta podkroví! Chci!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam