• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jsem přesně tento typ, co se týká kabelů, všelijakých redukcí a nabíječek

Dads when that random “just in case” piece of junk finally comes in handy 🥹 #shorts
    https://youtube.com/shorts/7Fw7bZoPyVU?si=N9BVdOUTIQVB2weF
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MICHELLEDANIELS: hustý :) Hele... neteře jsou hrozně fajn lidi, m,ám ještě malou neteř teda, ale mám ledničku pnlou jejich obrázků :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: jojo... taky posloucham rejpave, od koho mam ty diamanty (nemam diamanty), ten snubak, tu Pandoru, že asi přítel a hrdě říkám, že to nejsou úplatky, ale darky od neteře, ktera na ně maka na brigádě, protože me mq ráda. A o to je nosim raději :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nemam ráda prosecco a když se někdo baví o tom, že si k tomu dali prosíčko, tak vidim, jak usrkava z te vinné skleničky s malíčkem a nosem nahoru a připadají si posh s lahví z Lidlu za sedm pětek jen proto, že to má bublinku.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Nikdy jsem od žádného chlapa nedostala šperk(když nepočítám prsten z pouti). A občas se přistihnu jak čučím do výlohy klenotnictví koukám na náušnice a prstýnky a vymýšlím si příběhy... Někdy jsou to šťastné příběhy, někdy méně šťastné. A dost často těm příběhům závidím...
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Včera jsem úmyslně zapomněla koupit ocet, abych dneska ráno mohla jet do krámu a koupit si Alocasii. Nevím , kam dám všechnu zeleň , protože mám plný i kamna a asi letos budem muset topit, ale nevadí . Mám radost , je krásná ❤️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VYHULENY_UFO: Jen počkej, až ti s tím americkým vojákem uteče! Budeš čumět :)))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MICHELLEDANIELS: Treba je to pravej Barry E. Wilmore, ten se fakt nemuze dostat domu :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VYHULENY_UFO: no ja čekám na kosmonauta, co se nemůže dostat domů, abych mu mohla poslat to prd, co mam. Nějací princove z Nigerie jsou pro me sračky...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TRISSIE: se teda tesim...na kreteny.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: ale to ti přijde z jinýho, lokálního.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TRISSIE: hned jsem kontakt nahlásila a blokla
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: phishingový útok za 3-2-1...
    takhle sbíraj personalizovaný údaje, aby mohli líp cílit omáčku kolem.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TRISSIE: zrovna vcera mi nekdo nabizel na WA práci z Jihoafrické republiky
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    v návaznosti na včerejší debatu o phishingových útocích - kriminálka volá ze skrytých čísel.

vzhledem k tomu, že jsem zrovna ve fázi "chodí mi divný zprávy na WA z Indie / Egypta / Uzbekistánu", po které následuje nějaký divný scam, tak jsem k tomu nešťastnýmu policajtovi přistupovala se solidním biasem. Ale byl pravej a potřeboval si se mnou dohodnout termín výslechu kvůli bouračce, kde jsem byla jako svědek :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    měla jsem v posteli rybenku! :( teda jako ne na sex, ale prostě jsem šla spát, usínám a najednou mi něco přeběhne kolem rtů. jsem vylítla jak torpédo, rozsvítila a fuuuuj
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vytáčí mě, pokud mi někdo pošle dokument, ve kterém jsou v rámci jednoho odstavce různé druhy a velikosti písma.
    jasně, obsah je důležitější, ale štábní kultura musí bejt!
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    R_U_SIRIOUS: Je to zrádný, člověk si zvykne.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    GIOMIKY: Já taky děkuju. Za každý nový ráno, který nemusím vstávat a můžu spát. ;)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    R_U_SIRIOUS: Díky za každý nový ráno.
    Díky za každé nové ráno – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/D%C3%ADky_za_ka%C5%BEd%C3%A9_nov%C3%A9_r%C3%A1no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam