• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Není to zrovna doznání k vraždě ale co už:
    Absolutně miluju pohled na sochy, na kterých vysedávají holubi.

JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ARGANNAH: Oni lidi po sobě ty texty nečtou. Maximálně tak reflektujou, že tam není nic červeně podtrženo, ergo je to dobře. A kdyby to byl pitomej mail, ale když vidím třeba zprávu z laboratoře a tam všechny ty překlepy, neuzavřený závorky, o interpunkci nemluvě... to by jeden blil. Pokud mám v daný situaci na výběr, tak to beru tak, že když není ochoten to po sobě číst on, tak proč bych pak tu prasárnu měl po něm číst já, že jo. :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Poslední dobou jsem strávila spoustu času zoufáním nad tím, že přestávám rozumět psanému textu a co že se to se mnou děje. Pak jsem ale pochopila, že za to můžou automatický opravy. Na překlepy nebo na to, že někdo píše jak hotentot, na to jsem zvyklá. Ale program to hladce opraví na něco absurdního, co sice vypadá autenticky, ale úplně to rozhodí smysl věty a je mnohem těžší se dopátrat, co tím chtěl původně básník říci. Ach jo. Ale zvyknu si a snad se to naučím luštit, přece nezačnu chtít zakazovat internety. Podstatné je, že mi asi teda nehrabe.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DR_NIKITA: na plose mam Mandaloriana a na internetovém prohlížeči motiv Batmana. Jeden cas jsem zaskakovala za kolegyni a celkem se to hodilo, kdyz se mi na jejim PC porad přepínal její účet.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    KAIAFOX: Jezis dekuju! Beru to jako potvrzeni svych pocitu z nej. Odjakziva mi prisel slizkej az za roh a kazdej ze neeee, ze si vymejslim! Pf.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KAIAFOX: Podle mého to bude ten Špaček co přijel z Ostravy a bydlel na Jižňáku a jeho žena dělala na základce ruštinářku (nikdo jí nerozuměl, měla strašnej ostravskej přízvuk) a on tam učil asi dva roky matiku.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DA_NIELA: Ten samej Ladislav Špaček, kterej kdys, ožralej jak doga, boural ode zdi ke zdi v Železný a sprostě nadával svý ženě? Špaček my ass..
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    dala jsem si na PC plochu v práci svojí oblíbenou kapelu, to jsem naposled udělala na SŠ))
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    KAIAFOX: Ladislav Špaček by bagely určitě nedoporučil.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Kdo nikdo nikdy neměl bagel, nemá co kecat, proč ho jist. Až to zkusíš, pochopíš ;).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BACCARA: vzpomnela jsem si na ten vtip, ktery končí "už ho vidim, hajzla jednoho, jak to zase žere bez chleba" a trochu chapu, proc mit v pecivu díru, ale asi to nebude kvůli tomu :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Bez šunky a jsi židovka.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nikdy jsem nemela bagel. Jasne, houska taky není rohlík, ackoliv to je stejny testo. Donut je taky v poradku. Různé druhy testovin? Jasně, přece ke kureti na smetaně nebudu jist špagety. Ale proc si davat šunku do neceho, co ma v sobě díru? Třeba na to někdy přijdu.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Já přišla do práce až teď :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kurva zaspal jsem...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: udelala jsem to zas. V cukrarne v Novym Jicine. Neni zac.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NELLAS: Vzhledem k tomu, že mi jedno dítko přitáhlo kvalitní školní moribundus, mám momentálně v hlavě střepy :(.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: A už? :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ze jsem se neměla dívat na výsledky voleb. Přiznám se, ze mě to dokáže rozhodit a trosku se obavám, aby to tu nedopadlo jak na Slovensku.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KAIAFOX: ahaa, tak proto je mozek ze dvou hemisfer, aby dokazaly odpruzit urcitou miru prudy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam