• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: teď jsem to viděla poprvé, i mám trauma.
    stále nemám slov
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Foobar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARGANNAH: To tvrdí všichni (to inside info).
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NELLAS: Mně tím naštěstí taky netraumatizovali. Matka ho sama nesnášela, dokonce měla nějaké inside info že prej nenáviděl děti.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Já slyšela zkazky, ale teď jsem to poprvé viděla na vlastní oči. Jsem ráda, že mě tímhle nikdy nikdo netraumatizoval... i když takhle zpětně byl Raťafák taky dost horor :D
    Teda i tehdy. Ale zpětně je extra.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TOOMIX: horor
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    FINSON: No jo, je to halt tak trochu ve stylu Dr Jekyll & Mr Hyde. ;)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Dodneška v jakýmkoli kompu používám Winamp a žádnej z přehrávačů, který jsem zkoušel, ho kvalitou nepředčil.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FISHIE: ano, to bylo v TV pro děti. Zlatý Televarieté a Možná přijde i kouzelník.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TOOMIX: co to je? to bylo v televizi?
    to nemohlo být v telce
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BACCARA: Ten musel mít hodně posychrováno. Ble
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ERVIN: To je přesně on, miláček.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BACCARA: Kamarád vyprávěl hustorku, že kdysi jeli se základkou do Prahy. Velký město, voči navrch hlavy. A tak šli do telefonní budky a našli v seznamu Jedlička (strýček). Zavolali tam, chtěli po něm pejska a von je strašně dořval a poslal do hajzlu...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ERVIN: ;"Milé děti, jděte všechny do prdele" Měl jsem ho rád, za pětikorunou v kulturním domě.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    JONY: Je to třeba rok, co jsem slyšela o R. Kellym. Kroutila jsem hlavou a říkala si … cože ? Tak dlouho a takový masakry ? V tomhle případě čumím s čelistí na podlaze . Já na drby a bulvár nikdy nebyla, takže jsem neměla ani tuchy . Ale je to fakt síla . Neskutečný zvěrstva . Doufám , ze mu nějakej olejicek daj do lochu. Často jsem premyslela Beyonce , ve smyslu toho , ze jsem o ni a Jay Z nikdy neslysela žádné věci …ze asi nemaj potřebu dělat shity , jako další celebrikety… tak jsem zvědavá , co vyškrabnou na ně . Stejně tak jsem zvědavá , kdo všechno v tom lital a kdo je vlastně oběť . Jmen padá až neuvěřitelně mnoho …
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TOOMIX: To je ultradno. Kurva fuj. Ještě, že jsem dost mladej, abych tohle pamatoval jen velmi mlhavě...
    FINSON
    FINSON --- ---
    STEPNI_VLK: Mně to teda přijde jako patologická nekonzistence osobnostních rysů, takový to jak se píše o hlavních antihrdinech hororů a psychodramat: "Betty je milá paní, co každé ráno chodí na tržiště pro rohlíky a má ráda děti, ale její kůlna zamknutá mohutným bezpečnostním zámkem skrývá děsivé tajemství..."
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ADAMIRA: radši Holzmann než strýček Jedlička

Strýček Jedlička ukázka
    https://youtu.be/SLclps_JrGU?si=56LyUgCxq1WM2EGm
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Plno lidi se na nyxu chova jako pici a curaci a v realu u piva jsou v pohode. To je normalni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    STEPNI_VLK: tohle o Blondýnce říkalo víc lidí, kteří jo v reálu poznali.
    Jenže ta část osobnosti, která otevřela nyx a do pár lidí si pěkně cíleně a vědomě kopla, ta k ní taky patří. A zrovna u ní bych to neházela na nedostatek sociálních skillu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam