• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: oříšek je nej
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vubec nerozumim kafi, ale hrozne mi chutna vanilkovy nebo oriskovy kafe do 300ml hrnku..s mlikem a cukrikem.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Nesnasim vareni na plynu! Uz zas mam spalenou ruku, protoze jsem si nevsimla, ze je hrnec trochu vyoseny a jedno ucho bylo studeny a druhy rozpaleny od plamene!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Už je to 4 dny s já ho stále nenašla...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Smithsonian Magazine recykluje starý článek o teplotě lidského těla, což mě inspirovalo k následujícímu přiznání: vím, že je na to jednoduchý přepočítávací vzoreček, ale kdykoliv některý z mých amerických kolegů mluví o teplotě (horečka nemocného dítěte, červencové tropické rekordy apod.), musím si v duchu zanotovat "ninety-nine point nine Fahrenheit degrees" a nějak to odhadnout odtamtud.

Suzanne Vega - 99.9 F
    https://www.youtube.com/watch?v=uEvjFThqmq0
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    A taky se priznavam, ze kdyz mam hlad, tak to se mnou taky neni jednoduchy a divim se, ze me taky jeste nekdo neumlatil lopatou.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Svyho pritele fakt miluju, se vsim vsudy, je to skvelej, chytrej, hodnej a zabavnej chlap, ale obcas (zvlast na dovoleny v citine) bych ho s chuti vymenila za nejakyho nevegana. Nebo proste jen umlatila lopatou.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: tak jsem včera poslala zprávu, kvůli chybám v ni jsem to smazala, ze napíšu znovu.. no uz nenapsala bo jsem usla... ale ráno na mě vyskočila fotka o kterou jsem si v té smazané zprávě psala.... Náhoda??? Fakt nemůžu mít takový schopnosti..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Když jsem četla titulek "ČSA koupilo SmartWings" tak jsem si myslela, že společnost SmartWings byla zakoupena ČSA. Eh.
    AIST
    AIST --- ---
    PIKACZU007: Dík :) jednou za čas to je bez manželky fakt dobrý :)
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    R_U_SIRIOUS: To raději zjišťovat nebudu, máme oba svoje rodiny. Počkám, až to přejde. Každopádně díky. :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    IRINASH: Možná to má stejně, co se týče toho, ehm, libida ..

To ostatní, hm, TO je opravdu k zbláznění. Tak kéž je líp. Zasloužíš si to.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    AIST: přeju krásný a nikým nerušený potištěníčko ;)
    AIST
    AIST --- ---
    Manželka mi dneska odjela na weekend do Bruselu... Konečně si budu moct hrát s CNC a tisknout na 3D tiskárně aniž by mi někdo říkal, že to dělá moc hluk :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    Ty ranní mlhy mě baví, dávají mi takovou nějakou naději, že až se rozplynou, čeká mě krásný den.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    R_U_SIRIOUS: To je jednoduchý - dlouhodobě spíše nefunkční vztah, citová a dotyková deprivace, platonická láska k někomu, kdo mě vždycky rozesměje a chová se ke mně hezky, možná i sexuální frustrace. Samozřejmě se mu vyhýbám co to jde, tuhle jsme se neviděli asi dva měsíce, tak jsem si říkala: uf, už dobrý. Jenže teď se vyhnout nešlo a bum, je to tady zas. K zbláznění. :)
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    Za cely zivot jsem precetla asi jen 10 knih...cteni me proste nebavi...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    IRINASH: To je dobrý přiznání. Jsou věci mezi nebem a zemí, který se jen tak člověk nedozví. :-)

A čím si takový efekt konverzace vlastně vysvetluješ? :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISSIE: no když řeknu, že budu makat za polovic nabídky, tak se někomu fakt postaví ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PALEONTOLOG: hlavne kdyz nesdeluji,komu stoji, to bys asi tolik neocenil:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam