• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    občas mě sere že nejsem vysokej a silnej chlap, třeba jako dnes... Nejsem schopná pohnout ledničkou, abych to za ní mohla vymalovat.. a tak si zoufám, že když už být na vše sám, tak aspon jako velkej a silnej chlap..
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NE7RA: do "přiznejme se" by patřilo spíš, kdybys viděl byť jen jeden
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Nevidel jsem jediny dil StarDance
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já na Ivana Klímu, protože sem si ho splet s Ladislavem. Bylo ode mě teda dost optimistický předpokládat, že bychom se na průmce učili o Ladislavu Klímovi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tiez! som na C. S. Lewise robila referat na strednej, pretoze pani ucitelka vo mna verila, ze dokazem precitat The Space Trilogy :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Odjakživa si pletu C. S. Lewise a Lewise Carrolla.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LENCADLO: levým tlačítkem na uživatele a vybrat z menu:

LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Nikdy jsem nikoho tady neskryla , nebyl důvod … ale v poslední době jedno id píše takovou spoustu obsahu , pro mě úplně mimo mísu , že bych ho rada skryla a nevím prostě jak …
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vycepoval jsem svoje žactvo, ať mi nechodí nemocný na individuálku. Konečně se ozval i ten největší recidivista, jehož psychomatka ho ke mně posílala i s horečkama a úplně skleněnejma vočima, že je dneska nemocnej a nepřijde.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vždycky, když mi přijde mail s hlavičkou "Váš balík XXX je v našich rukách", trochu ve mně hrkne, co ten únosce bude chtít :-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MULTICAT: Miloval bych ho, kdybych tam nestrávil tak strašně moc času... Chybí mi kavárna Depo, která tam poblíž byla. Měli tam hezkýho baristu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LIMETA: hach, spriznena duse. U me to je naradi, umelecky dila, starozitnosti nebo lampy, tech neni nikdy dost.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Asi se začnu léčit z nějakého bazarového/aukčního shopaholismu. Neobklopuji se věcmi, většinou když mám pocit, že něco někde překaží, pošlu to dál. Nejvíce transakcí však provedu kolem půlnoci až třetí ráno, a téměř vždy při noční. Unavená, bez rozmyslu a doufající, že mne nějaký jiný zájemce nakonec trumfne lepší nabídkou. Protože to většinou fakt nepotřebuji, a pak se to stejně budu bát ukázat doma a tím to přiznat... Takže po noční jedu nově obtéžkána stařičkým ale zachovalým dataprojektorem a fakt nevím, co s ním budu dělat.. Většinou to jsou takové koupě, že k tomu budu muset zakoupit lepší notebook, nebo objektiv a nebo stěhováky, aby to fungovalo.
    No, tohle snad svedu na včerejší výpadek služeb Nyxu :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Miluju nádraží v České Třebové. Je obrovské, jsou tu točny, spousta kolejí, počmáraný vagony, divný stavby. Ano.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    R_U_SIRIOUS: nebrečim, ptal ses proč to tak je, odpověděla jsem, jinak bych to dál nepitvala :) znám se a vím, že to přejde ;) a na jednu stranu jsem i ráda, toužit po někom /něčem je dobrý, lepší než bejt citově mrtvej nebo zahořklej.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    Rada piju Caro....
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GIRAFFKA: mám strach, že jednou doslouzi můj prekapavac. Zažil jsem pár, kde mi to nechutnalo a nechci abych pak omylem nějaký takový koupil. Ty, co mi nechutnalo, tak mi přišlo, že do toho teče málo vody a je málo horká nebo tak něco. Ten můj, ten vždycky chrstá po pár sekundách a voda fakt má nějakých 80.
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Za kávovýho fašistu se považuju.
    Existuje ale jedna výjimka. A to je automat na kafe na AVU. To kafe je tak hnusný, že jeden můj spolužák se onehdát rozhodl že na ten automat raději spáchá atentát. Na klauzury chodím vlastně jenom kvůli tomuhle kafi.
    Ten slastnej pocit když má člověk vůbec problém vůbec polknout. Bordel na chodbě, kterej se tam kupí už bez mála sto let. Nejkrásnějšim způsobem divný lidi, co do tohodle ústavu chodívaj.
    Krásný vzpomínky.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GREAT_R: imo kapslovy vetsinou neurazi,ale ani nenadchne. A uz jsem davno overila, ze mi nejvic smakuje prekapavany a pak mozna frenchpress. Pressa/moka konvicky-at do toho nasypu cokoliv, vysledek mi prijde vzdycky stejnej.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ještě jsem se nenapil kapslovýho kafe, který by mi chutnalo. Nepovažuju se za kávovýho snoba, přál bych si, aby to tak nebylo, ale bohužel, musím pít kafe postaru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam