• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GUMBA: Máme teď jeden doma, u tříleťáka :(. Držím palce s rekonvalescencí.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    GUMBA: Což mi tedy připomíná, že jsem se přišel přiznat, jakej jsem pitomec: z víkendu v Krkonoších jsem si přivezl ochraptělý hlas, v pondělí už to byl suchý kašel, od středy se přidaly teploty. Samozřejmě jsem, blbec, ještě šel do práce, místo abych zrušil výuku. Alespoň trochu dospěle jsem se zachoval v pátek, tváří v tvář víkendu, a zavolal praktickému lékaři, že to teda samo-domo asi nedávám. Že mám teda přijít, změří mi crpčko, udělají výtěr apod. a uvidíme. Sestra, už když mi odebírala tu kapku krve, tak zahlásila, no z vás to úplně sálá. CRP 90, ve výtěru streptokok, šup na rtg plic a z něj závěr: zápal plic v regresi. Well done, Gumbo, vyležel jsi doma o čajíku zápal plic. No naštěstí už mi zabrala antibiotika, takže snad happy end. (Ale teda jak jsem psal, kdo ví kdy se zas dostanu ke cvičení, to právě bude zas návrat měsíce zpět...)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    KAIAFOX: A pak přijde jeden zápal plic a půl roku budování hmoty v tahu :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Už jsem zvládl i 8 piv (počínaje obědem, ale stejně).
    A když si večer koupím zlevněné plněné pečivo (croissant s párkem, balkánská kapsa atd.), většinou nakonec sežeru i tu druhou porci na ráno.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ty vole, kýbl nutely, brambůrky a další sračky. Normálně se mi navaluje, nechápu, jak to někdo vůbec může pozřít. Fuj.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ADELHAIDA: Jo, klidně roky, ale stojí to za to :).
    JONY
    JONY --- ---
    Když jsem se poprvé v práci setkal s tím, že druhá strana očekávala úplatek, tak jsem to vůbec nepochopil a došlo mi to až po několika týdnech.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    cipsy pringles se mi lepi na horni patro a ,,odira,, mi je...kurna ,a to je mam tak rada!!!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    neumím lhát na výběrkách....
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně jde sádlo dolů a svaly nahoru, ale tááák pomalu! Jako ok, ten novej životní styl není žádný mučení, ale tvl! Kdyby to bylo jen o hezkým těle, tak na to kašlu, ale je to bohužel i o zdraví.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: já se taky nevážim, ale vidím to :/
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: nevážím se, ale moje kalhoty rikaji, že mam minimálně 5 kg nahoře a to jeste nejsou ani vánoce.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    KAIAFOX: obdivuju. Na sladký chutě moc nemam, ale přiznam se, že jsem schopná sežrat o půlnoci řízek.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Že takovýhle stravovací návyky jdou úplně mimo mě. Nemám problém ze dne na den přestat jíst cokoli, když je potřeba. Přestala jsem kouřit ze dne na den, pít alko taky (nepiju ani Birell). Hrancle jsem jedla naposled tak před dvaceti lety.
    Pokud ujim za den dost bílkovin, nemám potřebu uzobávat nic a když, tak si dám jogurt s vločkama :D. Nedovedu si představit, že bych zpucla pytel brambůrků, balení nutelly apod. Nejspíš by mi pak bylo pěkné blbě.

A s tím trochu souvisí, že dnešní čísla z InBody vypadaj dobře, slečna z fitka je komentovala kladně a asi byla trochu překvapená :D. Jako chce to ještě máknout, ale jsem na dobrý cestě :).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    DA_NIELA: já mám teď tak 5 kilo navrch imho. Peklo..
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    3 kg Nutella je připravená, tři tuby Pringles. To je běžná skladová zásoba, pod toto množství to nesmí klesnout.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DA_NIELA: Přibrala jsem tak dvě kila jen tím, že jsem ty zprávy četla!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Závidím a žárlím na lidi, co žerou čokoládu po kilech, bagrujou nutellu a pijou salko po sudech. A pak si hážou svlečený selfíčka.
    To není fér, bé!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    TOOMIX: Wow, diky. To zase priberu, ale aspon mi po nem nebude spatne jako tenkrat.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MORTTUUS: a pozor! Na Vánoce bude Salko i bez laktózy (jen Salko, Pikao a Jesenka ne), takže si na své přijdou i lidi s intolerancí :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Priznavam, ze na ten vas salat uz jsem odvykla a ted uz by mi bylo blbe. Chipsy jsem nemela rada nikdy. Pred par dny jsem na ten salat ale dostala chut, rikam si nezer to, zle ti bude….a za dve hodiny laryngitida a chut presla. Telo chtelo silu, tak dostalo ruzovej grep. Nemuzu mluvit a je vtipny jak je okoli v amaterske znakove reci vynalezave :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam