• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: precetl jsem to jako "nebo do kridla, kde prodavaji dildo V. Klause" a nehnul brvou...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: no dyk ale tak to prave ma bejt, akorat to neni manicky zachvat, ale zablesk inspirace!:)

takhle darky kupuju vetsinou ja, jdu obecne do hrackarstvi nebo knihkupectvi nebo jinyho -stvi a pak do barbie sektoru nebo do kridla, kde prodavaji dilo V. Klause atd atp a vocumuju a beru veci do rukou a pak u naky jedny konkretni veci zjistim, ze je to vono, a beru malirskej stojan a olejovy barvy nebo atlas antarktidy a JE to vono;))
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AIST: V otevřených záložkách jsem mistr, většinou se rozhoupu až když hrozí že už to zboží nebude.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ERRTU: Ideální stav
    AIST
    AIST --- ---
    ERRTU: já si po 3 letech objednal přebíječku na náboje a to jsem jí měl posledních 2,5 roku neustále otevřenou v záložkách :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FRK_R23: moji blizci se nastesti smirili s tim ze v tomhle oboru trpim tretim stupnem invalidity takze si naprosto jasne, zretelne a durazne objednavaji konkretni vec, nejlepe primo s linkem na eshop. mam absolutni rozhodovaci paralyzu z toho ze koupim v nejakem manickem zachvatu totalni kravinu.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Já jsem se dostala do fáze, že když něco opravdu hoří, učitelka napíše na WhatsApp.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MORIARTY: Nemohla by škola / třída vést třeba nějaký sdílený (Google) kalendář?
    Nebo že byste si to crowdsourcovali s dalšími rodiči?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MORIARTY: Příspěvek na obojky?

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MORIARTY: rovnou bych škrtla všechno, co neni nutný.. Knihy na vánoční trh, hračky na charitu, sběr papíru (totální píčovina v době, kdy se vše třídí a háže do kontejneru na papír, tím bych se vůbec nezabývala). Nekomplikuj si život. Ostatních si piš na papír na lednici a odškrtávej.

Jinak u nás hlídá můj muž věci do školy a bakaláře dvou dětí, já bakaláře u třetího a já platím obědy, družinu etc. Máme to rozdělený, takže se to neplete. Jinak by to rozhodně nefungovalo, byl by v tom chaos :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MORIARTY: Ano.. a já mám.jeste tu lahůdku, že se moje děti střídají u mě a u ex. To je peklo.sveta. nevím nic.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MORIARTY: Miluju úkoly dětí do školy, hlavně ty, které jsou reálně úkolem pro rodiče. Na to nasrat!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORIARTY: aspoň zvládáš ty obědy! Mně předminulej tejden volaly dvojčata, že si píply v jídelně a nic.
    Njn, když jsem chtěla objednat listopad, tak jsem zjistila, že tam nejsou prachy, a než se připsaly, tak jsem zapomněla, že je potřeba zaklikat. Taky nezvládám.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MORIARTY: (SRPŠ prispevek na obojky, to zni jako skola , kde je svet jeste v poradku) ja uz si vsecko trochu dulezitejsi pisu do poznamek nebo kalendare nebo fotim, fakt vsecko, slusny clovek se nema ceho bat, kdyz uz je ten android zadarmo.. a jeste tam ty stary veci zustavaj ulozeny, takze se v tom da "vzpominat" lip, nez ze zmuchlanejch papirku po kapsach:)
    Taky si jeden kalendr sdilime, to by imho mohlo s tema skolnima "drobnostma:)))" pomoct.

A ranni sber bych nechal plavat, smula.
    diteti bych rek, ze si to ma psat , takovyhle ukoly do skoly!!:))
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Nezvládám základní školu.
    Mám nepořádek v platbách, SRPŠ, třídní fond, rodilý mluvčí, příspěvek na obojky, příspěvek na učebnice, takže pořád něco dlužím a nebo naopak mám přeplatek. Věčně zapomínám na akce, pyžamový den, divadlo, den v maskách, nějaký tvoření, přinést do školy věci na "O", přinést přírodniny, odnést věci na tělocvik, přinést hračky na charitu, knížky na školní trh. Teď se blíží Vánoce a nevím, jaký jsou pravidla pro dárky na Mikuláše, dárky na Vánoce a ještě mám pocit, že máme přinést nějakou knížku jako dárek...
    Jak máme dvě děti, tak se mi to mezi nima plete. Vlastně jediný, co zvládám, je placení a objednávání obědů. Dneska ráno mi dcera řekla, že musí přinést do školy starý papír, to mám jako běžet do kontejneru a vyndat z něj to, co jsem tam včera vyhodil a jet kvůli tomu do školy autem a hledat, kam se ten papír má dávat a komu se to má nahlašovat?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Absolutně neumím dávat dárky. Vymejšlet píčoviny by mi šlo, ale vymyslet dárek je takřka nemožné.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Je to par let, co se mi podarilo zaridit posledni vanocni a zimni narozeninovy darky 10.12. a od ty doby na to s laskou vzpominam. Letos mam sanci to dokopat jeste driv, kdyz nebudu lina namalovat dva obrazy, uvarit sirupy a marmelady, a dokoupit posledni drobnosti, ktery mam uz vymysleny. A to me zbrzdil chudej rijen. Nemachruju. Jen se tetelim z predstavy, ze se me netykaj prosincovy obchody.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    KOPRETKA: Asi tak 30.
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    ELIZHANNAH:
    S tim se dokážu ztotožnit 😊
    Jednou, když jsme měli s prací takový dočasný útočiště a já skončil v open spacu,
    sem si v kanceláři pouštěl na pozadí ten dokument “O čo Idě ide” s tim, že mi jde beztak jenom o písničky. No zkrátka jak je ta závěrečná scéna, kde ta mladá holka zpívá sólo pro ty Hermanovce, tak sem to pustil a rozbrečel sem se tak nahlas, že se všichni otočili mým směrem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam