• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    PALEONTOLOG: Áno, přesně ten. :)

Ale jako film to byl skvělej. V životě jsem se takhle nedojal.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    R_U_SIRIOUS: to byl ten jak jsi psal, že na to půjdeš? a stálo ti to za to? :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    NA_LOUCE: taky jsem to obrečela i jejich koncert v rudolfinu mě dojal, ale tam jsem nebyla sama a měla už trošku upito, tak jsem to vydržela
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Ten nožík by byl ještě zbytečnější :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Presne proto se firmy snazim tento rok edukovat k tomu aby misto alkoholu davaly luxusni olivove noziky na maslo!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    LORD_DE_SEIS: zadarmo horsi jak za 5 Kc!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: Jedlé dárky jsou nejlepší. Nebo ponožky!
    Průšvih je, že třeba firmy rády dávají chlast. Což je trošku prekérka pro nás abstinenty (já to pak rozdávám po známých, kteří by třeba za nějakou laskavost odměnu nevzali, ale flašky mě někdy obětavě zbaví) :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    NELLAS: Na tohle je expert moje máma, svojí snaše už několik let po sobě dává vysokoprocentní hořkou čokoládu se slovy "tobě to chutná, tak tumáš", zatímco moje žena se celých těch 22 let, co jsme spolu, nikdy ani před mojí mámou netajila, že jí chutná výhradně mléčná čokoláda...

Letos děláme "pro Ježíška" seznam a po těchto a ještě dalších zkušenostech tam bude natvrdo napsáno, že čokoládu pouze mléčnou a neprošlou, jinak radši žádnou :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: imho byl Otec jeste pysnej, sleva je nadherny a nezpochybnitelny nastroj volneho trhu a tedy dukaz, ze se to u nas povedlo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se ze jsem byl pred lety v cukrarne paloma v pruhonicich ktera asi nejspis patri do holdingu, protoze tam mely zadaco ty jeho knizky, tak jsem si tri vzal a na chalupe jsme s nima s babickou roztapeli kamna. Horely hezky. Mohu doporucit.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: a mmchdm i volne asociace se daji pouzit pri vybirani darku!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: no nemuzu se tech voleb dockat....:))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HAR4NT: to byla jen volná asociace - příští rok jsou volby, příležitost ještě určitě bude ;-)
    AIST
    AIST --- ---
    INSEQUI: znám to velice dobře :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak proc to sem davas, kdyz je to neaktualni a nedals to sem predtim!? Takhle ten flashmob tim padem udelat nemuzem a nekdo nam to akorat vyfoukne, pac jsem to zbrkle zverejnil:/
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    JONY: třeba je to proložené fotkama Schillerový

HAR4NT: je to neaktuální, bejvalo to v levnejch knihách někdy před volbama
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    JONY: 413 stran prej👌
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: kde to je? Usporadame flashmob s pracovnim nazvem "...ale my jo!"?:))
    JONY
    JONY --- ---
    LORD_DE_SEIS: přiznám se, že mě překvapuje, jak je to tlusté.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam