• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CAMKA: <3
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    MULTICAT: Já zase kousíček z knížky od Jacka Kerouaca, který mě zasáhl už asi ve 14, abych měla aspoň nějaký kontakt s nadějí a příslibem světla... na zápěstí (abych to furt viděla), fontem z psacího stroje - to dá rozum! before it was cool - tehdy ještě hipstři neexistovali :))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ERVIN: a ono to místo toho jen odplaví ten vajgl do nejbližší řeky...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Přiznám se, že jsem si ve dvaceti nechala vytetovat kresby mojí oblíbený paní, abych měla na sobě aspoň něco ráda. :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Stává se ze mě zimomřivá stařena. Uí!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    STEPNI_VLK: chapu. Pro me je jakejkoliv dalsi hrnek peklo. Mam dva svy hrnky s Pixies a Jarouskem Pleslem, kde me obouva strevic, jiny nepotrebuju a nechci! :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NICOLLETTE: ...na drubou stranu, neni to shit i na vyrobu hajzlpapiru?
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    dneska jsem si koupi Monster
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak tím je ale zase vyřešenej ten sběr ne?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vobčas si zakouřim a velmi výjimečně hodim hořící vjagl do kanálu. Snim u toho, že bude v tom kanálu unikat plyn a vajglem způsobim expolozi, co vymrští víko vysoko do vzduchu. Nebo že jen dírama ve víku vyšlehnou plameny...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Když mi Ježíšek letos donese pár kilo skla, nebudu se zlobit :D.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ACIDQA: Tak u těch hrnků ale záleží dost podstatně na tom kterém hrnku samotném. Když mi dá hrnek můj kamarád, který je kdysi vyráběl a občas ještě nějaký vyrobí, tak je to přeci jen krapet něco jiného než tuctový hrnek s pitomým nápisem či obrázkem. Plus tenhle hrnek, který jsem kdysi dostal od bráchy, miluju a považuju ho za vůbec nejlepší, který jsem kdy dostal. A v podstatě používám pouze tenhle na bylinné a zelené čaje a ten od kamaráda na černé a meltu, přestože těch hrnků jinak vlastním pochopitelně mnohem víc. Jinými slovy, tyhle hrnky mají pro mě duši.

CROSS
    CROSS --- ---
    Jablko… přiznám se, že nenakrájený jablka nejim. (Jak jinak zdůvodnit obsesivní potřebu pořád u sebe nosit kudlu.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MLIKARNA: Někde se mi tu válelo O čem sním, když náhodou spím. Ještě jsem to nečetla, ale někde to tu leží a číhá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když jím nenakrájený jabko, musim ho držet v levý ruce. V pravý je to pro mě hrozně nepřirozený a jako by mi to nešlo.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Sháním Babiše jako dárek k Vánocům pro kámošku,vždy si davame bizzary:)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: takovata "pivní":)))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: ta je supr. Tu vymydlis a neprekazi.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    FRK_R23: jako může bejt ještě hůř no...

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LORD_DE_SEIS: To se aspoň hodí
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ACIDQA: horší už je jenom dárková sada mýdla, šampónu a antiperspirantu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam