• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    MICHELLEDANIELS: hele, 28. máme volněji, tak klidně přijeď :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LEJIMADA: máte krásné Vánoce. Můžu byt tvé dítě? :)
    Moc se mi líbí adventní hra, výroba dárků a rodinná pohoda.
    Mne po par letech bez rodiny chybí i tradiční vánoční hádka, že se nic nestíhá na ten správný čas :))
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Dohání mě můj hektickej rozesranej život. Strašně se to odráží poslední dobou na mym zdraví. Jsem z toho nasranej...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    JESSENKA: v pohodě, já se mám krásně :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LEJIMADA: takhle Vánoce znějí pěkně i mně. :)
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    LEJIMADA: promin....to jsem nevedela....;((( preji vam stesti!!!
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    JESSENKA: hele, byla jsem ve vážně velkých sračkách jisté období, ale Vánoce jsou prostě Vánoce. U nás to není o velkých darech, ale snažíme si všichni udělat radost navzájem. Čteme Vánoční příběhy, děti vyrábí dárky a já každý rok něco tvořím i pro ně - a ví, že je to ode mne. Taky dostanou něco co si přejí a napíší si o to. Jsou ale skromné, opravdu :) Jinak od prvního prosince až do štědrého dne mají adventní hru, kdy pro každé dítko dělám šifru dle jeho schopností. Když to vyluští, najdou drobnou sladkost, návrh na aktivitu nebo kousek betlému. No a 25. k nám přijede synova přítelkyně - ta tu je do Silvestra, 26. široká rodina (sestra s rodinou, mí rodiče, teta, moje babička, sestřenka s rodinou,... a 27. můj exmanžel s přítelkyní a bývalá tchýně... no a všichni k nám jezdí slavit a trávit společný čas. Jsou to prostě krásné svátky.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    LUSINDA: takhle jsem to měla taky. Pak se kvůli dítěti odsunul z ložnice, chvíli jsem si na to musela zvykat, a teď, když náhodou někde spíme pohromadě, tak mě to najednou hrozně ruší.
    Očividně mi teda nejvíc dělají problém změny. Což ale není překvapivé.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Já mám zas problém bez svého muže neusnout...... musí být vedle mě.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Některý aspekty multikulturního vztahu jsou fakt náročný. Třeba dneska si žena od rána po celým bytě pouští ruskou verzi Těžkého Pokondru. Poslouchat govno blyať bejby na rytmus I was born to lovin you opravdu na mým dnešním bucketlistu nebylo.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    PIKKMA: To znám...ja mám problém už jen s tí, spát s někým v jedné mistnosti. Prostě trvá než usnu a spánek stejně nestojí za nic...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Vůbec nezvládám vedle někoho spát a čím jsem starší tím je to horší! Když jsem k tomu jednou za čas okolnostmi donucena je to pro mě čisté peklo...
    To bude zas den...
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    LEJIMADA: Vanoce nejsou hlavne o darkach....a nikdy nemuzes vedet v jake situaci se ocitnes....
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Mám vážně ráda Vánoce. Jako že nešílím, ale dárky pořizuju od prázdnin postupně a nechápu jak někdo může tvrdit, že nemá na dárky peníze. Vždyť jsou každý rok ve stejnou dobu! Taky ozdoby se přece koupí jednou a pak jsou na furt, ne? Max při roztřískání doplnit.. Včera mě takle dostala kamarádka. Poté co během společného dopoledne utratila cca šest litrů a z toho půlku za blbosti mi s vážnou tváří říká, že neví za co letos koupí vánoční dárky... nechápu. Přitom vybalovala kraviny z TEMU, pak tabák a nějaký nový dekorační předmět... I když jsem byla na všechno sama a ve sračkách, tak jsem vánoce dítěti dělala. KUA to mě zas dostala...
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Tenhle rok me po x letech zasahl masivni vanocni vibe! Uz mam nastudovane nove recepty na cukrovi, postaveny stromecek a tesim se na zdobeni s A., pomalu zacnu balit darky a mam koupene i laky na nehty ve vanocnich barvach (wtf) :))... to mi fakt neni ani zbla podobny.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    THAIGRR: já jsem si naštěstí už udělal kámoše tady s chlapama na dvoře, takže když něco potřebuji (oni se tu i o víkendu schovávají před ženami) tak jdu s lahváčem tam.. ted v sobotu jsem potřebovala malé hmoždinky, tak jsem měnila ze velký.. ale taky ti chlapy nemají v dílnách vše co potřebuji..
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KOPRETKA: to nám všem :(
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Fakt mi posledních 14 dní chybí Rousek.. vše po ruce, když jsem potřebovala, 2 minuty chůze z domu.. ach jo, jsem se jím rozmazlila..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FINSON: Tenkrát jsem to až nenáviděl. Ale je to dobrý:)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FRK_R23: Pro mě je to nostalgie, sem tam si nějakou jeho starou pecku s radostí pustím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam