• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    AIST: tak to trošku upravím :)
    v ruce nedokážu udělat ani čáru, zato CAD je něco jiného :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    priznavam se ze z takovych tech rodinnych vanoc jak se tu psalo, typu "na tyden vsichni na barak k mame" by me trefilo. nedej buh, nedej buh aby to melo odehravat u me doma. zabil bych se.
    jeden den moje rodina, druhy den manzelky rodina, hotovo, kde jsou chlebicky, co si pustime? :)
    AIST
    AIST --- ---
    FISHIE: kreslit jsem vždycky chtěl umět, ale jsem spíš technickej typ, takže jsem schopnej udělat výrobní výkres, ale něco namalovat je pro mě nemožný :D :(
    KULA
    KULA --- ---
    Těším se na vánočně tradiční Wham!.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    AIST: :D rozumím, teď to mám taky tak
    dělám to co mě bavilo a mohla jsem se v tom vrtat pořád. kreslím
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    baví a naplňuje mě moje práce
    AIST
    AIST --- ---
    FISHIE: a co děláš? Myslim, že v práci to nebaví víc lidí :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    VYHULENY_UFO: U nás zase potřebovali naši nutně bydlet a Chomutov respektive elektrárna Tušimice, dávali byty k zaměstnání do pár měsíců.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    INSEQUI: Já mám část rodiny kolem těch Hoštic a naprosto vážně můžu říct, že Slunce, Seno jsou v podstatě dokumentární filmy - jen je tam míň chlastu a je to o trošku veselejší než skutečnost.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NOFNAK: jo, chomutov... tam dostali moji rodice nekdy v 74/75 jednu z umistenek, protoze fotr mel prahu kvuli ne uplne dobrymu kadrovymu posudku zakazanou. druha umistenka byly vychodni cechy, tak sli tam...
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    VYHULENY_UFO: V Chomutově jsem vyrůstal. Odstěhovali jsme se v devadesátkách, když mi bylo 15. V té době to bylo město zmaru, špíny, žlutého smogu, kouře a hnusu, ze kterého jsme rádi utekli.
    Když se tam teď vracím na třídní sraz, každý rok koukám, o kolik je čistší, hezčí, voňavější. Za ty tři dekády se vskutku povznesl.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ERVIN: to nic moc.
    přestalo mě bavit i to čím se živím
    UNUX
    UNUX --- ---
    Když jsme se mu s maminkou smáli, že je saďourek, mlátil nás o to agresivněji.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    V pátek jsem se opařila při vaření knedlíků. Připadá mi to vtipný, protože bylo zrovna sv. Cecílie (https://cs.wikipedia.org/wiki/Svat%C3%A1_Cecilie). Ale jsem v tom sama. Lidem, co sv. Cecílii neznaj, když jim to vysvětlím, myslí si, že jsem divná. A lidem, který sv. Cecílii znaj, to zas nepřipadá vtipný. Chjo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Sem strašnej retard.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Se mi vždycky tak rozbuší srdce, když mi Nyx napíše: „Ahoj…“
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAR_TINA: Taky mě to teď přinutilo se zamyslet, proč se vlastně Homolkovi tak strašně líbí mým rodičům...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MAR_TINA: No, nevim. V lete jsme tam tyden pobyvali. I v tom Jachymove jsme byli. Prijde mi to tam stejny jako pred 20 lety. Az na par zmen typu park nad vejskovkou nebo u nemocnice. Pravda, jezdim malo, cca 1x za rok, ale stejne… i lidi furt stejny.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mrdky pojebaný!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sto kokotov do rici a hrdzavú kotvu do chrbta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam