• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    AIST
    AIST --- ---
    GIRAFFKA: ďábel přijel do ústí od Vráti Hoška?
    Ďábel přijel do Ústí
    https://www.youtube.com/watch?v=j65NTxJGTpo
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: a prej taky 'v usti jsou kluci husti'. Ale moc jsem to netestovala.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    1MALALISTICKA: neni to velka hitparada,taky to byl produkt praxe v zoo a ne vytvarny skoly. Ale je to starozitnost:-))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Takze usti napicu, zadnej chlebik ani kremrole, ale odpadkovy kose dobry. Pisu si.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    GIRAFFKA: zoo má půlku výběhů prázdnou. Ale kvůli tvým odpadkáčům tomu ještě dám jednu šanci:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    můj hudební vkus JE zvláštní.
    youtube mi jako doporučený playlist zkombinoval Johnnyho Cashe, Karla Kryla, Imagine Dragons, Anne-Marie a filk (scifi/fantasy fandom hudba) - asi bych se nad sebou měla zamyslet :-)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    od nedávná nesnáším plyšové kapybary
    UNUX
    UNUX --- ---
    1MALALISTICKA: Aby Ústečtí viděli, co je v Praze za šviháky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: V Ústí jsem byla naposledy asi před 2 roky a pořád to na mě působilo stejně depresivně jako před lety. Budu doufat, že se obětuje někdo jiný a podělí se :))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: nemam. Jsou tam priznacne v exotariu. Nebo pred 6 lety jeste byly. Asi budes muset do usti taky...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Foto?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    1MALALISTICKA: protoze mate hezkou zoo a v ni dva malovany odpadkace, ktery pred lety vyrobila mlada Giraffka.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    KOUDY: procházka po Ústí? Proč by to kdo kdy měl dělat?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    1MALALISTICKA: tak je to rande, nebo chces ochranu pri prochazce v Usti? :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    KOUDY: předpokládala jsem, že ten dovezeš ty. Machry machry a nakonec si chleba i kremrole budu muset obstarat sama.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    1MALALISTICKA: Usti ceho? Klidne prijedu. Mas domaci chlebik? :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    KOUDY: pojď mi to vysvětlit z očí do očí!:) Teda jestliže se nebojíš do Ústí. Já totiž trochu ano. Každé ráno když tam jedu do práce...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: taky nejsi slovackej gastarbeiter Jožan, co jezdi na montáža do nenavideny Prahe po kazdvikendovym vykrmovani peti kilama husiho sadla a uz se tesi, az si takovou pohodicku u mamci uzije celej tejden v kuse. Proste Svátek!
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    MAR_TINA: podívám se :)
    už rok uvažuju o nástupu do dpp :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FISHIE: spíš bys pro sebe mohla kouknout, jestli to není ono, protože to se samo nevyřeší. A pomáhají různý věci, nejen cvokař, ale většinou vcelku radikální, jako změna práce nebo oboru ;)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    MAR_TINA: nestudovala jsem jak se to projevuje, tak nechci tady mávat termitama :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam