• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KAIAFOX: von je Brňák, jsem se dnes dozvěděla..))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GREAT_R: Nyxí rada, ale zkus menší knihkupectví.. tam to nebývá taková masovka a normálně větrají, aby se tam sami neudusili ;). Namátkou Kafka v Široký, Přístav v Karlíně, Knižní díra na Žižkově, atd..
    Kupujte u malejch ;).
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    S knihami to nemá nic společného, ale dělá se mi fyzicky špatně v knihkupectvích, když mě tam někdo zatáhne v zimě... Vždycky je tam plno lidí, co tam zkouší koupit něco k Vánocům. Je tam vydýchaný vzduch, který je sušší, než kdekoliv jindy, málokdy se tam dá sundat batoh a zimní oblečení a mě se z toho prostě dělá často šoufl. Posledně jsem tam odmítl vkročit.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LIMETA: správná gafa spraví vše a když ne ta, tak víc gafy :))
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Zakopla jsem na o včera přidělané vánoční osvětlení a... přetrhla jsem ho. To asi páska nespraví, že? :(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: ja jsem si koupil dve flanelovy kosile, aniz jsem tusil ze nejakej black friday je.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ani letos jsem si v black friday akcich nic neoupil. Pockam si radsi na normalni ceny.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Dívám se na Stardance a nestydím se za to!
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Makám v Boschi a poslední dva týdny svý volný večery trávím sledováním seriálu Bosch. Přítel začal pochybovat o mý příčetnosti.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jakkoli mám Ricka a Mortyho rád, od toho momentu, co ušili tu boudu na Roilanda (benefit of the doubt, anyone?), neviděl jsem jedinej novej díl, čili pro mě to skončilo šestou sérií.
    UNUX
    UNUX --- ---
    Koukni, oproti názoru nepostižitelných podnikatelských kryplů... na každýho jednou dojde... každý dluh má splatnost. Každý.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    muj nejkamo je kocour a i ten uz mi pomaloucku odchazi :(
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Nakonec to bylo fajn setkani
    UNUX
    UNUX --- ---
    Děkuji tímto za péči a vytrvalost naším samaritánům a samaritánkám.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Velky pismena a carky ve vetach jsou pro me peklo. Peklo.
    UNUX
    UNUX --- ---
    to je furt to samý, postavěj tě k 25 letému hřebci a máš ukázat, že si levnější, chytřejší a míň zpruzenej
    UNUX
    UNUX --- ---
    Tady drhne náš krásný stát, který člověka, kterej vydělává já nevím 20 let ... asi 70 tisíc hrubýho, tak mu jako milostivě dá solidární strop a odmění ho 7 tisíci...
    hele, to snad už ani není vtipný.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOPRETKA: Bůh to tak chtěl ¯\_(ツ)_/¯
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    měla jsem snahu mít konečně pozitivní prosinec, prošlo mě to
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Už nemůžu. Jsem hrozně vyčerpanej... snad o Vánocích to ustane.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    KOPRETKA: Tak v neděli se vyzpovídá a všechno je v pohodě, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam