• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MADIETTA: rap lidí okolo 25 let je jinej... můžeš zapomenout na frázování. Dost často se mi stává, že se musím zaměřit na text protože na první poslech není zřejmé, o jaký se jedná jazyk. 😊 Takže jestli jsi pochytila i slova tak dobře ty!
    AIST
    AIST --- ---
    MADIETTA: ... dělá dobře na čuráka... z písničky "penetrační touha"...
    AIST
    AIST --- ---
    MADIETTA: nebyl to řezník? ten má takový dost drsný texty a tohle by mohlo bejt z jedný jeho písničky, které není pro místní citlivé osazenstvo úplně zkousnutelná, ale existuje AI předělávka, kde je to ve verzi opera, což je docela pěkný :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    V návaznosti na svůj předchozí příspěvek dodávám, že když jsem se o návštěvě té restaurace zmínila před potomkem č. 1, neváhal mě počastovat the best of této úžasné kapely, takže už přesně vím, co borcům dělá dobře na čuráka, a můžu než zopakovat, že až přestanou zpívat ÚÚÚÚÚÚÚÚKAŽTE CECANY a naučí se normálně frázovat, neřeknu proti nim ani popel, ale takhle ať se ode mě drží dál, zejména v mé oblíbené restaturaci. :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    Pomalu zase končí rok a já se snažím marně vzpomenout, kdy jsem si naposledy říkala: tenhle rok, ten byl skvelej. To je teda smutny zjištění.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak to já mám bramborový rada, ale jím ho jenom o vánocích, .. zato sním celou tu mísu, protože to nikdo jiný nejí..
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Na vánoce musí být ten s majonézou a levným měkkým salámem. I když se k humrovi vůbec nehodí. Po zbytek roku preferuji ten s octem a vývarem, který se nebojím jíst třeba i v červenci a ke grilování je super.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ten nas je totiz be majonezy. Bez oleje. Bez vajec. Takovej kalvinistickej...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Nemám ráda český bramborový salát a obecně cokoli zapatlaný majonézou, bleh! Jedině Vídeň! (vytuněná rukolou)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    INSEQUI: taky nemam rada bramborovy salat a letos ho ani nebudu delat. Nemam proc!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    tesim se na kosmetiku pristi pondeli
    a
    nebojim se! nebojim!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Nikdy som nejedla bramborovy salat :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nemám rád bramborový salát
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NELLAS: Ma fascinace je celorocni. Ale musi to bytvten nas.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nechápu tu vánoční fascinaci bramborovým salátem.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    THAIGRR: Ale jistě, my umělci rádi kooperujeme: Belton speciál, Road and line marker
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Podelis se o znacku/obchod toho spreje? Ptam se pro sebe, kamarada to nezajima...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ENDER: tak on tu je především zákaz kouření ve vsech bytech, tak by to mohl dotyčný dělat aspon tak, aby to neobtezovalo. Ale je mi jasný, že venku je teď zima ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Porid si poradnou klapku na vetrak na stoupacce...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SCARF_23: Naopak, pravidelnému sexu ja fandím a nenapadlo by me jebat nekoho za to, že jebe s někým. Jebu je, že nikdo nejebe :D

...někdo hulí v koupelně/na zachode a ja jsem nejspíš ten poslední byt, kde se to shromážduje. Převážně opět v koupelně. Což je k poblití a nebaví me se vracet do zakouřeného bytu, když tu ani ja nekouřím.
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    MICHELLEDANIELS: sousedka po nocich moc heka? :D
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Ok, no... on je tu chudak propirany stejne ze vsech stran, ale desi me Mikyho uz nekolikata sdilena vizualizace jakesi, pravdepodobne stale stejne, slecny ci pani v kajicne pozici.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Napsala jsem první "pasivně agresivní ceduli", ale aspoň jsem se podepsala, ať vědí komu poplivat dveře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam