• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VESTIGIA: mně z toho na zvracení není (teda mně je z lidí na zvracení tak nějak celkově, ale to bych sem teď neplet), ale naučil sem se dělat úplně to samý, protože když vidím, jak jim tam sekaj hlavy, tak mám tendence po nich řvát nadávky, měl sem tohle i v Asii, kdykoliv sem viděl hromadnej slaughter, mám rudo před očima. Říkám to celej život: tradice, který ničej životy, jsou tu od toho, abychom je kompletně rušili. Mít atomovku, už sem ji dávno poslal na Faerský ostrovy.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VESTIGIA: jestli to ma takovy efekt. Tak by se tak mela zabijet vsechna zvirata...prasata, kurata i kravy.
    Myslim, že masove zabíjení umele chovanych ryb jednou za rok je nic, oproti tomu, že jsme schopny jist maso k snidani, obedu i večeři.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Začala jsem zas chodit velkým obloukem na nákup, abych se vyhnula stánku s kapry. Vánoce mám ráda, ale to masové vraždění ryb mě nutí k pláči a způsobuje mi pocity na zvracení.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ze všech válečných fotek mě vždycky nejvíc rozloží ty, na kterých lidi utikají se zvířaty. Ty výrazy koček a psů :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SIR_PROMOE: otázka je spíš, kdo Michell nakecal, že je ta váha na trávu:)
    ENDER
    ENDER --- ---
    FRK_R23: Doufam, ze sis taky poradne zabékal!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ENDER: To je vidět že si na vánočním večírku nemusel se šéfovou trsat na stánky...
    ENDER
    ENDER --- ---
    FRK_R23: https://youtu.be/aA1zb4NfEBU?si=2A5Cj6lFHVFoTcti

Mam tady pro tebe pisnicku! Dekovat mi nemusis. :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Bytostně nenávidím bratry Nedvědy.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Jsem zamilovaná...
    a i když mozek stále protestuje, tak já si ten ??? pocit po těch letech fakt užívám!!!!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MICHELLEDANIELS: po kolika gramech peces 🙃🫠
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Už druhy rok tahnu na vánoce titul "Matka roku" - vážím ingredience na cukroví na váze na trávu. Chvílemi je to k smíchu, chvíli je to takové zoufalství...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Nemám ráda smradlavý jídlo. Kromě brukvovité zeleniny.
    AIST
    AIST --- ---
    Přestal jsem si domu kupovat pivo abych snížil riziko onemocnění dnou... Pivo jsem nahradil vínem :)
    NEI
    NEI --- ---
    Mám ráda WHAM!, ale bála jsem se to sem napsat.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    EGERIS: precetl jsem to jako "zaklekl jsem pred opatem kdyz jsem vychazel z kostela" a drobet se lekl k cemu se hodlas priznat...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Na včerejším křtu knihy UP! jsem si připadal jak ve snu o mém bezstarostném mládí, který ale prožil někdo jinej... všichni ti kamarádi. Potřeboval bych, aby ten Martin Rajniš ještě chvilku žil, aspoň do tý doby, než ještě trochu víc zpracuju smrt táty.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    tak dlouho sem resila sebe a svoje vztahy ze sem zapomela na mou blizkou kamaradku....a ta ma zdravotni problemy a zivot na hovno....sem sobecka....
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Zaklel jsem před opatem, když jsem vycházel z kostela a holení nakopl trubku lešení před vchodem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ENDER: Smaž si mě z telefonu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam