• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přiznám se že mi nikdy nevadila zábavní pyrotechnika, k tomu silvestru to tak nějak odjakživa patří.
    A také se přiznám že mi čím dál víc mi leze na nervy ta banda křiklounů argumentující většinou vlastnictvím psů a jiných zvířat. Tak třeba moje kočka se na silvestra cca v 0:15 vzbudila, obešla byt a šla zase spát a to bydlím v Praze. Nepopírám že to pro nějaké zvířata problém být může, ale co jim to místo skuhrání po internetu ulehčit, netahat je ven, nechat je v klidu v bytě/domě, nevyšilovat a nepřenášet na ně stres, a nebo je třeba vzít na chatu mimo město, když je ta možnost.
    A poslední bod je je vlastnictví psů, ze kterého se stalo něco neskutečného, hlavně ve velkých městech, čím dál tím víc si říkám že by regulace nebyla vůbec na škodu. Protože na silvestra je sice venku bordel, ale pak je opět rok klid, jenže nasráno a nachcáno je všude celý rok, výtahy, chodby v domech smrdí po zapařených čoklech také celoročně.
    Takže když se tu tedy nadává hromadně na pyrotechniku, tak to trochu vyvážím a tímto bych chtěl ukázat prostředníček všem těm našlápnutým hovnům, uslintaným bestiím které si přece "chtějí jen hrát, protože jsou to staří dobráci", smradlavým a zapařeným výtahům v domech, štěkotu po ulicích (páníčkove si chtějí pokecat a čoklové se vedle mohou zjančit) a dalším všem těmto neduhům pramenícím z toho že vlastnictví psa je čím dál častěji spíše diagnoza a debilita vlastníka.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    OCTOPUSS: Přiznám se, že když tak pozoruju jeho nehasnoucí aktivitu kupř. v Samomluvě, kde jsou jakékoli reakce zakázané, tak si ani v nejmenším nemyslím, že v kadenci jeho divno-příspěvků hraje nějakou - byť sebemenší - roli pozornost ostatních. Jinými slovy, přijde mi poněkud zbytečné osočovat kvůli tomu někoho z blbosti...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Asi poprvé jsem zaspal silvestra
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MIKHAIL: Jsi úplně blbej?
    OCTOPUSS:

Proč mu dáváš pozornost, kterou chce?
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    Víc děr – víc syslů. Víc hlav – víc smyslů.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Kolik třešní, tolik višní.
    UNUX
    UNUX --- ---
    MIKHAIL: Je mi radostním potěšením, jak žertovně hovoříš o tak vážných věcech. Mne přešla legranda 5. rok kodivu. Rok VI. se mi zdá za hranou survival hororů z osmdesátek.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    UNUX: ani nemusí, oni klidně můžou přijít rusové sem k nám. Ale plyn pak budeš mít levný:)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    FINSON: Asi přede dvěma lety, po další ťafce, jsem si to všechno promyslel, a utvrdil jsem se v názoru který už delší dobu ve mně zrál. Že "moje rodina", jsou v podstatě cizí lidi. Že mně v porodnici asi omylem vyměnili, a "rodina" to nějak vycítila.
    UNUX
    UNUX --- ---
    FINSON: Jdi si tam sám, Finsone.
    FINSON
    FINSON --- ---
    OCTOPUSS: Já vím, normálně na něj nereaguju a je mi ho docela normálně líto, ALE 😉 v okamžiku, kdy začne plácat naprosto přesnou ruskou propagandu, tak se neznám.

Na Ukrajině lidí přicházejí o domovy, celá města, o přátele, členy rodiny, zkurvený hovada jim odřezávají části těl pro zábavu, velení těchhle zmrdů si ČR zapíše na oficiální seznam nepřátel a nijak se netají úmyslem to tady všechno zabrat a rozesrat k obrazu svému, a tady pán skuhrá, že si kvůli téhle situaci musí připlatit za topení. Taky kurva půlka země žádný topení nemusela mít!
    NEI
    NEI --- ---
    VYHULENY_UFO: Heleď víš vůbec o tom že poslední dobou pořád jen fňukáš různě po auditoriích, že ostatní fňukaj a že by neměli být na internetu? :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Tvl, Unux je Giomiky, a má zřejmě rozjetou schizofrenii jako Mikeš, nereagujte na něj!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Když jsem byl ve druhý třídě a byl jsem prvně na angličtině, usmyslel jsem si, že Angličtina je jen jinak vyslovovaná čeština. Otevřel jsem učebnici a zkusil si vyhláskovat kolo a měl jsem hroznou radost, že kolo, se řekne anglicky kejouelou.
    SITH
    SITH --- ---
    Že máme podobné rodiny se stejným mindsetem jako pan kolega FINSON
    FINSON
    FINSON --- ---
    Chtěl jsem napsat silné zážitky tohoto roku do auditka SEDM, ale nějak jich nemůžu sedm poskládat. Všechno je to takové "meh"... zvlášť s ve srovnání s loňskem.

Např. předevčírem jsem se svojí rodinou navštívil své rodiče. Tady tyhle:
    [FINSON @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

Probíhalo to celkem v pohodě, až do okamžiku, kdy tátovi stouplo víno trochu do hlavy (coby "vyléčený alkoholik" teď pije opravdu jenom občas a ne do mrtva jako dřív) a začal do mě rýt, proč jsme já i moje žena tak mimo, že jim neposíláme fotky z výletů a moc nevoláme, že jsem úplně jiný než můj brácha, že ten je s nimi v čilém kontaktu...

Tak jsem mu v naprostém klidu odpověděl, že to je tou hromadou let, co nejevili zájem oni o nás, my se za tu dobu naučili jet sami na sebe, poradit si se vším sami, nedoprošovat se, když normální žádosti o spolupráci ignorovali nebo se nám za ně rovnou vysmáli, a že teď se to budeme dost těžko odnaučovat.
    Táta pár sekund tupě čuměl a pak zabručel: "Tak to mě nenapadlo, že to bereš takhle, to jsem prekvapenej!"

Tak to byl možná silný zážitek pro tátu, ale mně už je to fakt jedno nijak to se mnou necloumá...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    UNUX: Možná si vyndej hlavu z prdele a pořádně se na ten graf podívej, ona ta cena tak vysoká nebyla nijak dlouho (a pokud někomu zvedli zálohy na osminásobek, tak měl svižně změnit dodavatele energie).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    UNUX: S rusákama, kteří jako hlavní cíl mají likvidaci infrastruktury, způsobení maximálního utrpení civilům a destabilizaci EU?
    FINSON
    FINSON --- ---
    UNUX: Jdi do prdele.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    UNUX: Až se Ty potkáš s nějakým tím "medvědem", zkus vyjednat příměří.
    Já si koupím lístek do první řady..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam