Chtěl jsem napsat silné zážitky tohoto roku do auditka SEDM, ale nějak jich nemůžu sedm poskládat. Všechno je to takové "meh"... zvlášť s ve srovnání s loňskem.
Např. předevčírem jsem se svojí rodinou navštívil své rodiče. Tady tyhle:
[FINSON @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]Probíhalo to celkem v pohodě, až do okamžiku, kdy tátovi stouplo víno trochu do hlavy (coby "vyléčený alkoholik" teď pije opravdu jenom občas a ne do mrtva jako dřív) a začal do mě rýt, proč jsme já i moje žena tak mimo, že jim neposíláme fotky z výletů a moc nevoláme, že jsem úplně jiný než můj brácha, že ten je s nimi v čilém kontaktu...
Tak jsem mu v naprostém klidu odpověděl, že to je tou hromadou let, co nejevili zájem oni o nás, my se za tu dobu naučili jet sami na sebe, poradit si se vším sami, nedoprošovat se, když normální žádosti o spolupráci ignorovali nebo se nám za ně rovnou vysmáli, a že teď se to budeme dost těžko odnaučovat.
Táta pár sekund tupě čuměl a pak zabručel: "Tak to mě nenapadlo, že to bereš takhle, to jsem prekvapenej!"
Tak to byl možná silný zážitek pro tátu, ale mně už je to fakt jedno nijak to se mnou necloumá...