• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ERVIN: To sice jo, ale po dnesnim prvnim behu jsem zjistil. ze potrebuju jeste zimni bundu na behani, celenku na usi, rukavice, teply ponozky a trekovy boty na kterejch si na sneholedu nerozbiju drzku. Zlatej pas ve fitku.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: vitej v muzskem svete, tam se od tebe jeste ceka ze se postaras o rodinu a pozdeji o vyzivny pro deti a manzelku ;-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOUDY: Zas bys tam mohl prodat ty legíny...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ja som na seba tak pysna, ze som to nejak sama zvladla, ze sa mi podarilo sa uzivit, kupit si byt a stat na vlastnych nohach. asi moj biggest achievement v zivote.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Nabadal bych at vyjdeme do ulic!..ale je tam zima a snih..takze nic.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: FIALOVÁ drahota v MODŘAnech. Ó tempora!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: uz ani modrany nebo jiznak nejsou co bejvaly :(..fialova drahota je vsude!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: no nevím....co tak koukám po nájmech tak i kousek za Prahou ( v totální díře) chtějí 20k za 40 metrů.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    NELLAS: nevím jak by mi tyhle velkopanské rady pomohly... v rámci Prahy bydlím za nájem, který je cenově srovnatelný s garsonkou na periferii a nepotřebuji auto. Ušetřil bych (možná), kdybych se odstěhoval do Kladna, ale to bych nemohl dělat svoji práci a šel bych finančně do prdele ještě víc (plus extra náklady v podobě auta).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FIONOR: A neměl by ses spíš přestěhovat do Modřan, jak říkal Koudy? :))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Spolkl jsem vlastní hrdost a tváří v tvář zvýšení paušální daně, navýšení záloh na elektřinu a inflaci jsem si zažádal o příspěvek na bydlení.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAR_TINA: dosud jsem behal v zime ve fitku na pase. Tam nejsou leginy uplne potreba.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOUDY: dosud jsi běhal v dámských?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KURE: Jj, to tam právě odkazuju a přes to jsem se dostal k těm dalším odkazům, když jsem hledal tu původní studii.
    KURE
    KURE --- ---
    KULA
    KULA --- ---
    Fascinuje mě, jak asi tak půl milionu lidí křepelčí jedno a to samé, jako přes kopírák slovo od slova včetně pečetě "přišel jsem na to sám, protože jsem už na to dost starý". Zajímavý jaká to panuje shoda a jakou velkou základu myslitelů máme.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ALESH: Něco k tomu najdeš tuším tady
    [SPIKE411 @ Věci Veřejné - Mé názory nejsou přísné, pouze předávám ‚přísná‘ fakta!]
    (stejně jako že i ten "kmen" se může názorově posunout - závisí na vůdčích osobnostech)
    ALESH
    ALESH --- ---
    AIST: nevim jestli dezolat, ale prijdes mi dost zaslepenej ideologii. Imho je absurdni, z nekdo veri, ze kdysi formulovany soubor nazoru, oznacovany jako pravice(nebo levice) se da plosne aplikovat na jakykoli problem neceho tak sloziteho, jako je lidska spolecnost. Videl jsem vyzkum, kde se psalo, ze lide si vybiraji svuj tribe - to muze byt treba fotbalovy klub, nebo prave politicka orientace jen na zaklade nekolika kriterii nebo sympatii a ten zbytek uplne slepe prijmou a temer nikdy neopusti nehlede na okolnosti. Proto nejsou pravicovy ekologove, (nebo jich je minimum). Nebo libertariani se silnym socialnim citenim, co ve svem volnem case asistuji postizenym. V dalsim vyzkumu bylo doakazano, je pokud si na neco udelas nazor na zaklade emoci, nebo je to nazor tveho trajbu, tak ho temer nikdy nezmenis na zaklade faktu. Ve vyzkumu to bylo vysvetleno na prikladu gun controll v americe - i kdyz byla republikanum ukazana cisla, dokazujici ze gun controll funguje tak 9 z 10 svuj nazor stejne neupravilo. Obdobne to bylo i u demokratu, ten priklad si uz nepomatuju ale.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    AIST: prave, furt na ne muzes bejt hrdej, toho nejdulezitejsiho idealu se nikdy nevzdali
    AIST
    AIST --- ---
    HAR4NT: ODS? no myslím, že se tam v otázce rozkrádání moc nezměnilo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam