• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    KOUDY: Tak ono to vlastně nějaký limity má - s lidma, co vyznávají nějakou násilnou ideologii, si u kafíčka asi nepodebatuju (myslím nácky, rasisty nebo milovníky stalinismu a jim podobné), co se týká zastánců různých populistů, tam je to takový složitější, kolikrát si říkám, co ty lidi vede k tomu, že obdivujou "osobnosti" typu Zeman, Klaus nebo Turek nebo jsou schopni poslouchat s nadšením třeba Okamuru. Jako, občas mě to nasírá, ale neznamená to, že se s nima nehodlám bavit - pokud to teda jde v rámci normální diskuze a nepřejde to hned k nadávkám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BIRMA: Ja uz jsem se pred lety uplne odnaucil odsuzovat lidi podle toho, ze volej nekoho jinyho nez ja..Stejne jako lidi, kteri nemaj auto, ale jen kolo, nebo lidi, kteri nejedi maso. At si kazdej jezdi cim chce, ji co chce a voli koho chce. Budme radi, ze mame ty moznosti volby.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    KOUDY: Tak ono je to za klávesnicí vždycky hustější.
    Stačí se podívat na jakýkoliv odkaz na Facebooku, i když se jedná o ztracené štěně. Nebo pod odkazy typu DVTV, kde 90 procent lidí reaguje jen na titulek.
    Většinou pak naživo ty diskuze tak horké nejsou, já teda jediný, co nedávám, je obhajoba Putina a relativizace napadení Ukrajiny a celkově velebení podobných sadistických čuráků. Co se týká české politiky, kdybych se bavila jen s lidmi mého ražení, tak bych musela odstřihnout velkou část rodiny. Holt demokracie je diskuze :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: je to otravný, ale je dobrý si ho povodit dokola, ať si každej udělá svůj názor :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A nejhorsi je, kdyz si uvedomite, ze v tomhle state jsme my tady v te mensine a lidi volící spd, motoristy, ano jsou vetsi volicska zakladna. Takze se priznam ze mi prijde fascinujici, jak je na na nyxu ta volicska zakladna slozena uplne jinak nez tam venku..v realite :)..Kazdopadne i to je proste jeden z dukazu demokracie. Tri tydny zpet jsem byl v hospode s kamosema z nichz jeden voli ANO, druhej Piraty a ja jsem Top/ODS/Stan a uplne v pohode jsme si pokecali. Jen o jinejch tematech nez o politice :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Můžou, ale tenhle až příliš používá různé "catchphrases", o kterých ví, že tu budou nejvíce rezonovat. Je to jako by povstal Golgoťan z Vegety.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: přiznávám se, že bych fakt chtěla mít tvoji důvěru v to, že takhle blbý lidi bejt nemůžou. Bohužel, můžou :-(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nevěřím tomu, že je to reálný člověk. Přemýšlím, čí je to alter ID, které sem přišlo trollit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že mě fakt serete, že to furt krmíte.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AIST: tohle me vzdycky pobavi. kdyz totalne omezeny hlupak, placajici pate pres devate nabude dojmu, ze to ze s nim ti ostatni jiz odmitaji ztracet cas, tak je to proto ze jim dosli argumenty :D to ze se nekdo stiti kliknout na "reply" u tvych reakci fakt neni proto ze by nemel argumenty. je to proto ze reagovat na tebe je jako skocit do zumpy pro starej chleba. proc? budem od hoven a maximalne ziskame jen starej chleba od hoven. tys nikoho neuargumentoval, my se te jenom stitime :D
    nejsi lstivy a dumyslny diskuter. jsi jen starej chleba v zumpe. jen si tam hezky plav sam. a ted si du umejt ruce a klavesnici savem.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    *povstane proletariját, pardon
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Áž přídé proletariját
    ták pádne kapitalistickej stát!
    Nastanou ty krásný chvíle
    co popsal Marx ve svym díle..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: to je jak argumentovat kroutici zizale, dezolatku. proste prebytek se konal jednou, zatimco v mrtvych na covid jsme vedli zebricky. jsi typickej dezolat, dezolatku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LORD_DE_SEIS:
    KULA:

Co se to tu vyrojilo jako hejno vran
    Všude mraky vodborů a nezávislejch stran
    Já mám ale lepší nápad kam až to jde hnát
    Založím si vlastní zemi, skinheadskej stát

Ne, já nejsem žádnej blázen, nejsem pacient
    To ste pěkne na vomylu, já sem prezident
    Holky, kluci, občani, všichni do kola
    Budou nosit hlavičky pěkně dohola

Skinhead tady, skinhead tam, všude kam se podívám

Pivo bude zadarmo a fotbal každej den
    Všeobecná pohoda, všech politiků sen
    Nechám denně ve všech klubech tvrdej bigbeat hrát
    Jo to bude paráda, skinheadskej stát
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Nemohl by tomu mamrdovi někdo konečně dát ban? Ideálně z ČR.
    AIST
    AIST --- ---
    PALEONTOLOG: třeba sis toho nevšim, ale byl covid :D všechno zavřený, ekonomika šla těžce dolu, lidi zůstali doma a stát jim platil aby mohli nějak přežít... a nutelák chtěl zadlužit česko ještě víc... no jako asi ses taky mimo jako celá současná vláda... proto ji asi volíš :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: babis skoncil vladnuti s extremnim schodkem, tal nevim co to meles, ale neschopnost si overit fakta je typicka vlastnost dezolata, dezolatku
    AIST
    AIST --- ---
    PALEONTOLOG: argumenty došli :D typickej libtard :D už jen čekám, kdy začneš vydávat hrdelní zvuky jak to libtardi dělaj :D :)
    AIST
    AIST --- ---
    KULA: trávu nehulim, z piva jsem přesedlal na víno, s erekcí problém nemam a synátor se mnou normálně mluví adekvátně k jeho věku :D zase mi ukápla slza štěstí :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AIST: to je narazka, ze mas fakta docela naruby, dezolatku
    KULA
    KULA --- ---
    AIST: přesně jak píšeš, jakmile tu bude taková Dream team vláda, tráva bude zelenější, pivo zlevní, Tvoje bambule zase ztvrdne, omládneš a děti se s Tebou zase začnou bavit. Prostě zázrak. A nebo...a nebo to zase překazí ti američtí psi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam