• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: v tom pripade jsi pripravena na:

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Představila jsem si Legolase v teplákovce s flaškou vodky v ruce.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    když jsem viděl poprvé seriál černobyl a v cca páté minutě chystá Legolasov kočce čtyři misky s jídlem, moje první myšlenka zněla přesně takto:
    "ty vole co blbne, kolik jí dává žrádla? vždyť jí překrmí, se pobleje nebo ztloustne! ...jo aha, on se jde oběsit, tak to je v pořadku.".
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    priznam se, ze si moc nedokazu poradit s tou uzkosti a divnym pocitem ve chvilich, kdy jsou deti nemocne, vsechno je na mne a ja vim, ze se nevyspim a budu zase uplne fyzicky i psychicky na dne...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Její tělo mě rajcuje úplně stejně, jak to moje!!!
    JONY
    JONY --- ---
    Konečně jsem definitivně zrušil instáč. A zlikvidoval jsem hromadu archivovaných konverzací na WA, které nemělo žádný důvod si nechávat a byla to jen zbytečná nostalgicko-emociální zátěž.
    AIST
    AIST --- ---
    PIKKMA: s rodilim mluvčim to je jinej level. Já už po 3 letech s manželkou docela dost rozumim, ale stejně, když řešíme neco důležitějsího, tak to probíráme v angličtine. a když manželka nechce, abych rozumněl co si povídá s někym jinym, tak začne mluvit rychle a občas tam hodí nějaký slovíčko, který je spíš slangový, takže sem uplně bez šance :D no a pak jsou ve španělštině minulý časy a tam sem totálně ztracenej :(
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    AIST: jo, já mám ted ještě občas hodiny s rodilým mluvčím a to je teda dooost něco jinýho než si povídat se sovou :D už jsem si myslela jak válím, akorát že vůbec
    AIST
    AIST --- ---
    PIKKMA: manželka učí španělštinu na základce a soukromě, doma mluvíme španělsko-anglicky, ale proběhli jen 2 pokusy, kdy mě manželka učila španělsky a usoudil sem, že radši budu pokračovat v samo studiu :D
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    Ráda vybarvuju omalovánky, dětské, nejlépe princezny. Budu muset dceři koupit nové. Nebo tam má ještě syn bagry… :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PIKKMA: corazon, mi corazon

SKAPARAPID "Rebelde Corazón" feat. Picchio [Banda Bassotti] y Kino [Arpioni] (Videoclip)
    https://youtube.com/watch?v=VED9R7sIPkw&pp=ygUSc2thcGFyYXBpZCBjb3Jhc29u
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Přes měsíc jsem nebyla na duolingu ani otevřela učebnici, má španělština je v troskách! A sovu malém kleplo
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: lidi by meli mit soudnost, na druhou stranu na zpivajici sesikovane siky nadsenych vojinu se vzdycky rad podivam, uklidnuje me to, ze je zajisten Mír.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    je mi nepopsatelně trapně, když lidi kolem hromadně zpívají. táboráky, oslavy nebo jen tak proti trudnomyslnosti. nikdy neni kam se schovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prave jsem mel dva rizky a bramborovy salat a ne…muj primarni prohlizec neni internet explorer :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze jsem si pustila film o Johnu Williamsovi a pak hned dvouhodinovej koncert z Tokia a uz tu od desiti prerusovane brecim jak zelva, protoze za co neprestanu bejt v zivote vdecna je tahle obrovska laska k filmovy hudbe...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Já mám takovou chuť, zase něco provokativního nafotit.....
    Jen nemám prostě kdy!
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznám se dobrovolně, že v první pikosekundě čtení příspěvku [ELSINOR @ Samomluva ... vylití duše a mozku] jsem si říkal, proč má sakra v obličeji ten divní stín ve tvaru falu, k tomu navrch abnormálně chlupatý. ;) Lepší důkaz jisté prapůvodní "primitivnosti" svého/našeho vnímání & myšlení bych hledal jen těžko...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak dlouhou jsem nemohla přijít na to jak to nosit, až jsem se šla mrknout na stránky...
    Už vím... Ja si totiž myslela, že to jsou nějaký spešl podvazky !!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    mně to taky přijde strašně nevýhodné na vinted prodávat. já jenom kupuju
    předevčírem jsem koupila nadkolenky. jako za mě je to sběratelský kousek od Punkyfish, ale paní to dala za 45.-. jak se jí to může vyplatit inkasovat pár šupů a ta tuna komunikace? mně bylo tak trapně jí dát jen 45.- (přišla jsem si pro ně osobně). dala jsem jí stovku, abych se trošku vykoupila z pocitu trapnosti
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: jo, má na mě kde číhat a spoustu tašek a podobných schovek, odkud může vykukovat. Mám kočku, která se identifikuje jako želva:)) (teda s výjimkou času večeře, to vyleze a rychlá je na svou sumo postavu nebývale:D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam