• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOUDY: A skořápky? Skořápky od těch vajíček taky schováváš?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Fakt jsem se zasekla na tom, jak se asi dojí med. A jestli jsou na to nějaké speciální pinzety, aby se těm včelám neublížilo či co...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OHONEY: Rad zijes zivot na hrane koukam :)

ja se priznam, ze posledni dva roky hromadim babickovsky picoviny. Dojim med, umeju sklenici a dam ji do sklepa. Jim litrovy bily jogurty v plastovym kelimku. Uz mam tech kelimku tak 30. Kupuju vajicka a obalu od nich mam tak 100. Vsechno mi je to samozrejme uplne k hovnu, ale jednou se to treba muze hodit!
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    OHONEY: Tomu druhemu konci se rika drzatko. A vudec, styd se a do kouta klecet na hrach!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Další páteční flame, doufám, že mám dost popcornu :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    OHONEY: a bylo to poprvé od té špičky bez stopky, že jo? Normálně si jej loupeš právě od té špičky se stopkou, že jo?

:)
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    poprve v zivote jsem neoloupal banan od spicky..
    sem z teho cele vedle, ze nevim ani jak se rekne ta druha strana bananu
    padne na mne za muj hrich aspon par egyptskych ran :(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BACCARA: jj, ja tu kliku tusim u 850 mel taky i bez sedacek.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BLOWUP: Tu kliku má w210 i bez příplatkových sedaček. Jak kde, ještě nedávno jsem na Italské dálnici potkal dvě děti v kufru Audi a to sedačky nemá. Bylo to v okolí Neapole, ale jiný kraj...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BACCARA: jj, to umelo Volvo taky, vcetne kliky na otvirani kufru zevnitr. Bylo to ale imho mysleny spis na situaci kdy nekam vezes osazenstvo narozeninovy oslavy nebo tak neco.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: ilustrativni obrazek w210 pro převoz dětí. :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: Máš volant na špatný straně auta :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BACCARA: ten bazén mi přijde trochu přehnany ale to je holt ta proslulá německá důslednost :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ERRTU: Inženýři v Mercedesu na to udělaly speciální místa pro děti, zde w210. Děti patří do kufru :)

Koberce samozřejmě normálně v létě proženu wapkou a jsou jako nové i jogurt s jablkem by prošel tlakovým čističem.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BACCARA: od doby co si dcera ve ctyrech letech odlozila v aute napul natraveny jogurt se strouhanym jabkem, nemuzu mit v aute koberce, jedine gumove rohoze. je to pres deset let ale ta vzpominka je stale bolestive ziva. chvilku jsem realne zvazoval ze to necham odtahnout a sesrotovat.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Nemůžu mít v autě gumové rohože, jedině koberec.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FIONOR: ani hovno! zatni zuby, táhni a srůstej! ty zuby zatni do toho kdo tě táhne dolů, ať si srůstá on, bastard!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    I'm giving up on life...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    dala jsem tu dvě fotky ve stejnou dobu, ve stejném prádle a teď si ten závod palečků mezi nima užívám...
    takovej příjemnej adrenalin to je...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Rekl jsem pritelkyni, ze se ted nejakou dobu neuvidime, protoze vychazi KCD2 a ona to nechape.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam