• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Neskutečně mě vytáčí zvuk synova kašle. Vím, že to nedělá schválně, ale nejraději bych ho umlčela polštářem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: to je otázka možná i ztraceno v překladu, olivová pleť nebo zelená pleť se říká v orientálních zemích zdravému tónu pleti.
    "Olivová pokožka se jeví jako zlatá bronzová a obvykleji mají ženy se středně nebo tmavě hnědými vlasy. Tento odstín pleti se vyskytuje u středomořských, jihoevropských a jihoamerických klientek."
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Haha, mě se zrovna dneska synova doktorka ptala, jestli mi nechybí železo, že jsem taková pobledlá.. ehm, to poslouchám celý život. Prostě mám takový ksicht, no 🤷
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: jako člověk co se opaluje jedině před monitorem bych svoji definoval jako "nedopečený tvarožník"
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: To je avokádová.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: ale jako je pravda, že příště, až na mě ze zrcadla bude koukat něco bledě zeleného, tak nebudu říkat, že vypadám jako strašidlo, ale že mám olivovou pleť! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: :)))

TRISSIE: s ančovičkou

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: já nikdy nevím, jestli to má bejt jako oliva černá, nebo zelená, takže jsem z popisu zmatená :-)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Dosud jsem nepochopila, v čem spočívá atraktivita tzv.olivové pleti. Vycházím z beletrie, kde když hrdina / hrdinka jsou takto popsani, tak bych jakože měla obdivně zaslintat, ale...no ale já nanejvýš dostanu chuť na olivu se sýrem. Kde je zádrhel?
    NEI
    NEI --- ---
    Vždycky jsem si myslela že SpongeBob má squirt pants.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dneska jsem poprvy videla Az prijde kocour. Kouzelnek film, ale jak tam tahaji tu nebohou kocku, to je napresdrzku!
    ANA
    ANA --- ---
    Pocit domova mi navozuje velky jidelni stul, kam se vejdou vsichni pro ktere chci varit a plna knihovna. Ale stehovat to je teda na pest. Ted po peti letech spolecneho souziti s muzem se nam to vysplhalo na 19 krabic + jedna do knihobudky. Vlastne ne, vic, asi dve krabice jsou uz v novem byte. No, cvicenicko. Ale na druhou stranu vsechno po jedne cistit a tridit do krabic dle zanru a vse pekne popisovat a skladat vlastne do zhmotnele excelovske tabulky, to jednomu (mne) dela radost. A znovu bude radost to z tech krabic vyndavat a radit. Dcera knihkupcu no, nenadelam nic. Pro tip - bananovky jsou neprakticky, moc velky a tezky. Lepsi je se domluvit se se spratelenym knihkupcem a poprosit ho o knizni krabice z Kosmasu. Krasne drzi, i plny se daji jeste unest a po stehovani je zas muzete rozlozit a vratit nebo poslat dal do sveta.
    UNUX
    UNUX --- ---
    Já měl vždycky jedno pravidlo... vyhejbat se minulost NEMÁ cenu... až opadne nadšení "jak jsem utekl svému osudu", pozveš ho sám, dveřmi, jenom trochu jinak vypadající... pak zaťuká a řekne: "Splátka"
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nikdy jsem nesledoval Simpsons - prislo mi to pokazdy kdyz jsem to nekde nahodne videl nezabavny a hloupy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WRNQ: přemýšlím, s čím jde zaměnit Bezno. Protože tam hráli Nazarethi.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Zkusila jsem to taky a AL podalo: “Tady je obrázek hada omotaného kolem ptáka.” Bala jsem se to zvetsit, ale nastesti slo porad o variantu pis jak slysis. Budme radi, ze to nema lidske uvazovani…
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Kéž by bylo něco pravdy na té urban legend, kdy chtěl někdo udělat vystoupení nějakého slavného boybandu a spletl si Záhřeb a Zábřeh:D
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    My si jednou spletli Pernštejn a Perštejn, koukali jsme na hrad a ubytko měli na opačným konci republiky...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FIONOR: Teď se přiznávám, že mám radost, že jsi ok. :) Vůbec se neznáme, ale někam do hloubi nyxu jsi napsal cosi, co zavánělo sebevraždou, pak jsem tě X dní neviděla nikam psát a teď mám fakt radost, že tě vidím. Ať se ti daří dobře.

(A sorry za plže)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ARGANNAH: tak dík.. s moji fobií na plže to je garance nočních můr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam