• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Jenda Citrón se vrátil!
    MAMET
    MAMET --- ---
    Přiznám se, že jsem podlehla Beverly Hills 90210. Jedu si to pěkně od prvního dílu první série. Na začátku jsem byla trochu zklamaná. Z těch pár dílů co jsem viděla v mládí jsem si to pamatovala tak nějak víc sexy. Teď ve 3 sérii se to začíná přibližovat vzpomínce a totálně mě to pohtilo. Taky je to skvělej lék proti zimě. Člověk čumí na ty sluncem zalitý pláže a je mu z toho teplo. Paráda. Ale abych byla zcela upřímná. Doufám, že až začne jaro a děti nebudou každý druhý týden nemocný, tahle závislost pomine.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERRTU: kolega takhle v ústí provozoval půjčovnu metalu, akorát ho nenapadlo, že opsaná občanka je vlastně úplně na hovno a rychle to ukončil
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KOUDY: koukam ze se kruhem vracime zpatky do devadesatek kdy proste nebylo realne dat desetinu mesicniho prijmu za originalni cdcko a ten mala pujcovna vedle kotvy praskala ve svech :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BIRMA: souhlas :D nejvíc mne tam baví ten stylista..
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Postava Mirandy v Ďábel nosí Pradu. Když jsem ten film viděla poprvé, tak mě v lecčem bavila, teď po letech tam vidím akorát narcistickou píču (samozřejmě nemyslím bezvadnou Meryl Streep)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LOGO: Ale tady někde o celej server, ale o to, když by se někdo rozhod konkrétní titul přestat podporovat/poskytovat, bez ohledu na nenulovou hráčskou základnu, která za něj zaplatila.
    LOGO
    LOGO --- ---
    HOWKING: kdyby jednoho dne zmizel server s hrama, tak by toho nejspíš zmizelo víc a hry by v tu chvíli asi byly to poslední, co by člověku vadilo.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    INSEQUI:na svete existuji zeme, a jedna z nich taky nema more a je obklopena majestatnimi pohorimi, kde bys neco takovyho vubec nesehnal, nebot jsou tam veci k dostani vyhradne v te nejvyssi kvalite!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SW mam legální na všech zařízeních.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jsem na tom stejně, platím jen to co si mohu vzít/uložit a dělat si s tím co chci, přehrávat kde a kdy chci a kolikrát chci. Desky, CD, mp3, filmy na Blu-ray, nebo stažený ve vyšší kvalitě. Mam proste tak nějak problém platit za něco nad čím nemam moc.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATORI to je prospěšnější, než Banksyho čůrák namalovanej na policejním autě
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ok, přiznávám, občas něco upirátim, aniž bych si to koupil.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    VERSONNENHEIT: I to hovno je prospěšnější, než Banksyho čůrák namalovanej na policejním autě.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LOGO: Na tom není nic boomerskýho. Dělám to podobně, jen s tím rozdílem, že když už za něco zaplatím, třeba na Steamu, tak si zároveň k tomu stáhnu pirátskou verzi. Protože řada služeb funguje dneska na takovým principu, že reálně nevlastníš, za co zaplatíš, protože to nemáš u sebe. A pokud se provozovatel služby, kde sis to pořídil, rozhodně přestat obsah hostovat, tak s tím nenaděláš ani prd. Existuje k tomu i petice v EU:

Initiative detail | European Citizens' Initiative
    https://citizens-initiative.europa.eu/initiatives/details/2024/000007_en
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kecám, oprava. Nezaplatil za obsah, který se brání uložení na fyzický nosič. (hry si kupuju - ale ty co si vynucují internet ne, tak může jednoho dne server zmizet a já mám peníze v prdeli)
    LOGO
    LOGO --- ---
    HOWKING: ok, boomer
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOUDY: V životě jsem nezaplatil za obsah, který jsem nedostal na fyzickém nosiči.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Uz tak patnact let pouzivam legalni software. Ve dvaceti jsme vsichni kradli Windows, jejichz aktivacni key si mnozi porad pamatujeme. Kradli jsme hry, hudbu, vymenovali si CDcka apod. S prichodem Spotify, Apple music a streamovacich sluzeb typu Netflix nebo hernich jako je Steam jsem si automaticky tyhle veci zacal predplacet a kupovat. Posledni rok ale vsechny tyhle sluzby nesmyslne zdrazujou a posledni hrebicek tomu nasadilo Prime Video, ktere mi par dni zpet oznamilo, ze jsem jejich vazenej zakaznik, kterej je s nima od zacatku a proto mi zdrazujou tu sluzbu z 80Kc na 150Kc, coz je skoro 100%. Tak me to nasralo, ze vazne uvazuju o tom, ze si nainstaluju Kodi, predplatim si za 90Kc mesicne nejakej ten webshare a vsem temhle streamovacicm serialovejm/filmovejm sluzbam ukazu vztycenej prostrednicek. Zmrdi.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SALAMAN: třeba hovno. To skutečně děláme všichni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam