• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Spletl jsem a šel spát v půl čtvrtý...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Možná jsem se splet a má víra v lidské pokolení není ještě ztracena!

Pošlu update.

/drunk mode
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jsem neopoučitelnej idiot.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Šly jsme s kolegyní po práci na jedno... Přišla jsem domu o 4 hodiny později, než jsem plánovala. Ráno umřu... Nah, whatever...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Máš mít Duolingo bez prémiovky, znala bys je obě :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAHUF: Hej hej, nástrčné vrtáky? Je to napůl česky a napůl slovensky. A úplně blbě, mně se z toho chce zvracet :D
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    S4KA: Tak bylo nám 18… takže 18 let . Neskutečný . Tak až se pročtu k tomu večeru , napíšu . Myslím ze se pobavime😉
    S4KA
    S4KA --- ---
    LENCADLO: Jasně, že pamatuju. Taky vím, že jsme se sešli s barvou prádla, což je haluz, protože bylo tyrkysový...což teda hlavně u mě bylo dost divný.:D Joooo, pokud se nepletu, tak je to skoro 20 let...uf.:D
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    S4KA: Ty si to ještě pamatuješ ? Tak to je krutě cool😂
    Je to tak … nějaký randíčko už bylo , hodina matematiky bude co nevidět 😉
    S4KA
    S4KA --- ---
    LENCADLO: Svoje poprvé - myslíš tím, něco jako hodina matematiky?:D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    RAHUF: a koukáš na to doufám jen na YouTube 😂 stáhnout si to může jen negramot
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    SPIKE411: já se teda ještě vždycky bavím nad vestavěnou bezdrátovou klávesnicí. netuším, co to má být, ale mít tablet, tak to nutně potřebuju.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    RAHUF: Ta je moje oblíbená, ten mix se slovenštinou to posouvá na vyšší úroveň (bizáru).
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    TRISSIE: mono nejoblíbenější (s montážními klíči) se mi najít nepovedlo, ale tohle je taky dobrý bizár:
    Divná Temu reklama.
    https://youtube.com/shorts/NHZPp6D0yJg?si=B-bvBrMJ9Mjc8Y4M
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: pošli nějakou dobrou! nutně potřebuju spravit náladu.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Reklamy na Temu jsou můj nový guilty pleasure. Nikdy by mě ani nenapadlo si od nich něco objednat, ale ten strojový český dabing spolu se zápletkami jak od Horsta Fuchse jsou opravdu lahodná kombinace.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Měla bych něco dělat.. místo toho tady stojím, čumím na kytku a culim se,... jak roztátý sněhulák...
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Fakt by mě zajímalo, jak vzdychá ta mistryně salonu za komplet služby v Kingdome Come. Děvka jedna :D
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Protože miluju čtení a měla jsem na něj poslední roky faakt minimum času , slíbila jsem si , ze až půjdu na mateřskou , budu číst . A čtu ! Krom spousty knih jsem si nachystala i starý deníčky . Zrovna se ocitam na střední , zkusila jsem poprvé perník , chystám se na svoje “poprvé “ a používám slovní spojení , jako “krutě cool”😅
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    KOPRETKA: Asi mám jaro každej den:) : D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Jaro je, když se chce šukat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam