• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Včera jsem se přistihl, že používám slova jako yes nebo mega. Reálně jsem cringe páprda.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    PIKKMA: když si představím své bombarďáky, to bych je musela mít jako ten turban :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    PIKKMA: jedna ma kolegyne takhle jtaky byla v praci. Pripominame ji to na kazdym vanocnim vecirku uz 19 let a nikdy se to neomrzi. A kdyby od nas nekdy odesla, budeme to vypravet dal.
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    JAMILLOS: Mám doma jednoho navic,jestli jsi z Prahy, piš sz
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Když mi bylo 14 dala mi máma křiváka, mám ho do teď.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    PIKKMA: doporučuji příště použít namísto kalhotek turban z ručníku. To tě aspoň donutí si vlasy po sprše před odchodem do práce ještě učesat 😉
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: ano Pane, omlouvám se 😄
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: no no no, je za 2 minuty poledne, koukej at mas vcas na stole!:))
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: šovinisto!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Dle etikety nosi na meetingy vlastni kalhotky zapletene do vlasu pouze zeny, zapletani cizich kalhotek do vlasu je na meetingy vyhrazeno zasadne pouze muzum!🤷‍♂️
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: když já bych radši ty cizí!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: uff, no tak aspon ze tak!:))
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HAR4NT: myslím že jo 😅
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: tak snad byly aspon tvoje...:P
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Včera při ranní sprše jsem nemohla najít gumičku, tak jsem si svázala vlasy kalhotkama. Zjistila jsem to až v pozdním odpoledni po cestě metrem, obědu i pracovní poradě... :D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Já teda furt nosim svuj původní křivák. Je okovanej a nádhernej, miluju ho a chci v něm i do futrálu.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kříváka jsem měl z nějakýho kšeftu s koženejma bundama v Žitný. Šel tam se mnou táta a myslim že mě stál 5500.-. Pěkně ze středoškolskejch brigád. To byly dobrý časy. A tehdá jsem myslel, že to tak bude napořád.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak já se přiznám, že svýho prvního křiváka sem našel na hromadě suti a odpadků asi před 16 lety, umyl ho a nosim ho doteď.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    V roce 1993 jsem začal pracovat abych z první výplaty koupil ve Štěpánské svůj první křivák. Stal okolo pěti tisíc a zajistil mi mladickou nesmrtelnost :)))
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Přiznám se, že mi Nyxáci zvedli náladu. Díky moc!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam