• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RENFRI: Tak je každého věc jak se obléká, ale ta myšlenka se tam prostě vždy vynoří, když někoho takového potkám :) Určitě mě taky hodně lidí řadí do škatulek, tomu se asi nevyhneme.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    INSEQUI: Já si o tom pomyslím své, ale netankuje mě to a fakt jsem se naučila neodhadovat lidi podle oblečení, vytrestalo mě to. I když proto ty stereotypy máme, statistika je mrcha.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přiznám se že mi vadí lidi co nosí tepláky, když někoho takového vidím, ihned zapadne do kolonky "pakáž". Něco jako když Welsh popisoval v knize Trainspotting partičky teplákových souprav z předměstí Edinburghu. Dříve jsem je vídal málo, většinou jen okolo nonstopů a pochybných posiloven, poslední dobou se tu ale tento nešvar docela rozšířil.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Clovek se tu vyzna ze svych niternych pocitu a druhy den uz ho chteji cevkovat!
    EKG
    EKG --- ---
    Co si to na me zase vymyslite, jaky nataceni?!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: Jj můžu ho i vycevkovat.
    Další zájemce? :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: Ještě nezapomeň na ranní moč :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    A NB máš coby kamenem… :*
    Tak neser :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: dobře, ale to není kompletní řešení a komplet náběr. Dělej jak rozumíš. Kdo já jsem, abych rozdávala rady ;) ja ti můžu tu krev min odebrat a natočit ekg vlastně taky. Jen nejsem internista, abych ho pak zhodnotila.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BERRUNA: Uff..jeste ze jen za usi :))..Ted jsem byl konecne poprvy v zivote na kontrole pih hele!..Na me musis pomalu s temahle doktrorskejma vecma :)...Na krev chodim kazdy tri mesice kvuli cviceni..
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: nech si nabrat alespoň krev a natočit ekg.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: pokud tam jsi ještě vedený :D tvojí povinností je chodit na pravidelné roční kontroly :) i v moji ambulanci. Jsem tam také.
    A takových bylo, co si mysli, ze jsou zdravý jako řípa.
    Vytahám tě za uši!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BERRUNA: Jsem zdravej jak ripa diky svymu zivotnimu stylu...Az mi neco bude, tak to zas mojeambulance vyresi :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: "To neděláš dobře s těma sirkama Jaromíre."
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: doufamze to byly Frybi songy, takze si nabral mocnou misionarskou karmu:D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KAIAFOX: přesně, taky nejím moc sladký, nepiju etc, my máme i ty sonický kartáčky a klidně čistím i 3x denně a stejně...
    Prej mám zuby netypicky úplně tak natěsno, že se tam někde nedostanu ani mezizubním kartáčkem ani nití a už mi musel zubař i vypáčit kousek zasekleho masa pod lokální anestezii :D nakonec mi tu sedmičku radši vytrhl, se mi to tam vždycky zaseklo tvl.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Právě jsem si v tramvaji chtěl pustit nějakou hudbu a nepřipojil jsem si sluchátka. Docela jsem se divil, proč to hraje tak potichu:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GRANTORINO: priznam se ze lakat koudyho k zubarce na argument ze to umi i s detma me fakt pobavilo :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Přesně.. já jsem na zuby pečlivec, drbu je pravidelně, dentální hygieny a i tak mi rtg našel mezizubní kazy, který prostě nebyly vidět (sladký jím zřídka, piju neslazený nápoje a nepiju alko).
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: a s přibývajícím věkem to teprve přichází. Já do 35 let chodila jen občas na kontrolu a bez kazu totálně.
    Ale pak se to nějak zhoršilo, osmičky, mezizubní kazy a celý mi to opravil teda, ale už bych to nenechala být bez kontrol...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: no to bych si bejt tebou nechala udělat rentgen. Protože spoustu věcí hlavně u zubů fakt nevidíš. Pokud ti to pořádně nekontroluje zubař, tak si zbytečně můžeš nechat rozjet nějaký problém... To neděláš dobře.
    Ps: jestli chceš kontakt na skvělou zubařku, mladou krásnou, co to umí i s dětma, tak pošta :) (soukromá teda a můžeš si pro legraci tým dát i rajský plyn)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam