• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SALAMAN: nechci ti zbytecne jeste vic komplikovat zivot, ale jak jsem pochopil... ty rad spavas pod piskovcovejma previsama? Ja jen ze.... no, nechme to byt...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: Langer? Co by u tebe dělal?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    OCTOPUSS: Já se na ně nemůžu podívat ani na fotce. Okamžitě mi vystřelí tep a mám pocit, že mě trefí íčko.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LUSINDA: To se zase pěkně vrátí zpátky.
    Já je beru vysavačem. Jen teda u těch větších se mi navaluje, když cestou trubicí ťukají o stěny.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pavouky chytám do ruky a vyhazuju ven z domu. Jen na pokoutnika co byl velkej jak moje dlaň jsem si teda netroufla.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jestli měl něco Hitler plynovat, tak pavouky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem musel poprosit našeho výčepáka, aby šel zabít asi tak třímetrovýho pokoutníka, kterej byl pod schodama z varny, kterejma potřebuju chodit do sklepa. Bych tady v noci chcíp, nemůžu to vidět ani na fotce. Jak se otepluje, tak se tu z toho stává pivovar hrůzy. Fuj, dopíči.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOUDY: ja od tý doby co jsem viděla o ní ten dokument, tak jí zbožňuji. Nikdy jsem vůči ní neměla předsudky, ale po tom filmu jsem si udělala konečně názor.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: to je přiznání ke gerontofilii? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Těsně vedle, RFP
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: a kde budou hrat, na Votviraku?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KOUDY: přiznám se, že je nesmírně uklidňující vidět na těchto příkladech, že ani před šedesátkou nemusí ženská vypadat jak bába...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se, ze Pamela Anderson se mi libi mnohem vic ted, nez kdyz ji bylo 20.

Pamela Anderson | Cooking with Love… our little show that’s everything I could ask for—my garden, a little farm on Vancouver Island, and chefs from all over... | Instagram
    https://www.instagram.com/p/DG6ogUySTLj/?img_index=2
    VERA155
    VERA155 --- ---
    Přiznávám, že jsem neuvěřitelně dojatá osobní nabídkou pomoci od spousty i neznámých ID. Děkuji
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Chtěl bych si letos jít poslechnout Guns N’ Roses a nikdo nechce jít se mnou!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Můžu se ještě k něčemu přiznat?

Poslední dobou jsem přemýšlel, že odsud odejdu. Zdálo se mi, že tu trávím zbytečně moc času.

Ale nedokážu to.

Prostě je tady tolik skvělých lidí, kteří jsou inspirující, tak si sem na Nyx fakt chodím rád číst. Nebudu jmenovat, protože to by bylo dlouhý. Tak dík.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    VERSONNENHEIT:

Já ještě hledám elektrikáře/řku do páru. Tak nechceš do toho jít? ;)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    R_U_SIRIOUS: přiznám se, že jsem nad tim taky přemýšlela. Dej vědět, jak to je náročný a jestli myslíš, že je to vhodný i pro ženskou :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    R_U_SIRIOUS:

Tak jsem se zapsal do rekvalifikačního kurzu na instalatéra. Těším se na to. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam