• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NACITALKA: Zavidim :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Já trojkovala v pubertě značnou část roku s dvěma chlapci, uuuf, těžce překonatelný...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ked som bola na Zelande, tak som sa k ludom chovala ako k NPC v nejakej simulacii krajiny, pretoze sa chovali tak strasne inak ako Cesi, ze som vobec nevedela, co mam robit.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    DR_NIKITA: lol! :D
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    OCTOPUSS: jestli nebudu moc brázdit hood s twerkující roštenkou na střeše, budu opravdu zklamaná! :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    ADAMIRA: nechapu....🙈
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    DR_NIKITA: Jsem zvědavej na šestku :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JESSENKA: Co je nejakymu voslizlymu režisérovi do toho kam pujdes?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    OCTOPUSS: yes, nesmíš okrádat gangstery nebo týpky co vypadají drsně :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    DR_NIKITA: Ale občas ti ten člověk dá do držky, když nejsi dost rychlá :D
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    strasne rada bych nekdy sla na horskou drahu ale strach me to nedovoli.....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOXICMAN: Hele v mnoha hrach NPCckum ublizit nemuzes. v GTA nebo KCD nejsou treba ani deti. Ja teda hry hraju vzdycky za kladase a plno situaci se snazim vyresit svoji vyrecnosti, protoze jak si nyxaci za ta leta jiz vsimli, vysvetluju a okecavam veci velmi rad, takze podoba s realitou neni nahodna!..Nicmene myslim ze v budoucnosti budou i ruzny hry a parky, kde budes moct propustit uzdu svymu temnymu ja. Crichton o tom pred padesati lety napsal hezkou knizku. Jmenovala se Westworld :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KOUDY: počkej, až budou mít NPCčka vlastní LLM AI a budou prosit, ať jim neubližuješ ¯\_(ツ)_/¯
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DR_NIKITA: Doprdele :DDDD
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    JAMILLOS: same here! Když hraju gta tak fakt nerada kradu auta lidem v provozu, protože mám pak starost, jak se dostanou domů...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mám v jednom zvláštním aspektu principiálně stejnej přístup k AI a k vedlejším postavám v RPG hrách: vždycky se k nim chovám jako k živým lidem, tj. tak, jak bych se choval v reálu. Nikdy jsem při rozhovoru s NPC ve hře z danýho výběru nevolil hnusnou odpověď nebo prostě cokoli, co bych osobně člověku neřekl. (Pomordovat desítky nepřátel mi ovšem nevadí, to je něco jinýho.) A co se týče AI, občas na konec napíšu něco jako "Awesome, thanks!" (většinou komunikuju v AJ), ačkoli bych to okno prostě mohl jenom zavřít. Ona i ta odezva je pak trochu jiná, ale to je vedlejší.
    Dětinský? Třeba. Dělám to proto, že až jednou přijde Den zúčtování, řekne si AI "Tohohle ušetříme, ten byl slušnej... akorát mi teda musí říct, kde se teď nachází John Connor"? Taky ne. Prostě to takhle mám a v životě by mě nenapadlo dělat to jinak.
    Divný? I nešť.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Hele, to že mi nevadí možnost další partnerky mého milého neznamená hned nezřízené šukání s kýmkoliv :D Spíš si uvědomuju, že celoživotní monogamie je spíš pokrytecké skrývání tajných úletů. Raději bych se o tom všem bavila na rovinu a když bude mít sex s někým, tak ať mi to řekne. A ať se chová zodpovědně. Asi mi to přijde morálnější. Nemám potřebu vyčítat, prudit, vydírat nebo vyhrožovat. Jsme spolu, protože se milujeme a respektujeme se navzájem. Nežárlím a budu ráda, když se bude chtít ke mě vracet. Ale mám jisté obavy, že na něj to je až moc nepředstavitelné. Uvidím časem :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Já se teda přiznám, že mít ženu v posteli, tak to poslední co s ní dělám, je focení...

A trojku jsem si dala jednou (díky kluci, do teď vzpomínám) ten den, kdy mi umřel táta.. myslím že kdyby ještě žil, byl by hrdej na potomka!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Ale tak to jsme u starýho tématu bezpečnost versus svoboda. Všechno je přece nějaký riziko a člověk ho může úplně klidně vědomě nést. Když to stojí za to. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam