• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MICHELLEDANIELS: no já ho naštěstí odnikud netahala 😃
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: to je moje prokletí, je super to pak tahat z vlasů :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Usnula jsem na haribo medvídkovi a přes noc se s ním staly hrozné věci. Jo a dneska snidam čokoládu. Mi ta zdravá strava nějak nejde! :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Život můj i mé rodiny je asi o mnoho snazší než život mých kamarádek a jejich rodin. U nás jsem mýval na kokainu já. Ponožky po podlaze, nádobí na lince (místo rovnou v myčce) a hrnky špatným ouškem na špatnou stranu neřeším, protože to sama trousím, dělám a, pojďme si to přiznat, ignoruju. Minutu ticha za všechny, které to trápí, až vytáčí.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Překotně? ;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že jsem maniak do knih s blízkovýchodní tématikou, ale nad tímto dnešním úlovkem se rozplývám... Kniha Afghanistán od Jiřího Bečky z roku 1965.. a to proto, že lidi na trhu knih prostě hledali "afghanistán" a pán to inzeroval s chybou jako Afganistán, tudíž se to nějak neseplo a 4 lidi, co knihu poptávali, tak nemaj no... :D a děkuji antikvariátu v Semilech. Miluju ty dnešní možnosti vypátrat z koutů čr raritní výtisky za 60,-
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole "hnědomodrá"... to snad ne, bolí mě hlava.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    často se mi chce někde napsat "ne, nemáš skutečný problémy, když sedíš na nyxu a odesíláš 150. příspěvek"
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TRISSIE: A co třeba to že domlouvání útoku na jemenské teroristy probíhalo na sociální síti a do konverzace byl omylem přidán novinář. Ten si myslel ze si z něj někdo dělá prdel a za pár hodin se nestačil divit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: to je furt dokolečka. Dneska zatím vede útok na "druhořadou filmovou hvězdu" Clooneyho a nespokojenost s vlastním portrétem visícím už šest let v Coloradu.

jako ta rychlost, s níž žánrově přepíná mezi Good Night and Good Luck, Dr. Divnoláskou a papundeklovou pohádkou na ČT2, by byla výrazně víc fascinující, kdyby se na to člověk koukal třeba z vedlejší galaxie nebo tak něco.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: plánované anexe Grónska je dnešní nebo starší?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dokud nenajdu, čím Trumpova administrativa dnes trumfla své včerejší výplody, jsem mírně nervózní, že nečtu ty správné zprávy a něco mi uteklo.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    LORD_DE_SEIS: já vím, že Zeus nemá rád diakritiku, jen nevím, jestli jsou to tečky a čárky nahoře nebo dole. stejně jako vím, že m. sartorius je krejčovský sval, ale nikdy si nemůžu vzpomenout, jestli krejčí šíje oblečení nebo stlouká boty.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GREAT_R: a Günther je Vintíř
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    RAHUF: Inter je mezi, podle toho si to zapamatuj.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    RAHUF: Jak si můžeš plést výkon, při kterém se zevnitř vpichuje do těla jehla nebo jiný špičatý nástroj a hodnocení nebo posouzení nejvyššího z bohů řecké mytologie, je mi záhadou
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Pletou se mi termíny "interpunkce" a "diakritika".
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a jen co sem koupil jednu vec, tak uz sem silhal po dalsi! polaroid! nepotrebuju!! 🙈
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    casto si ted kupuju veci (elektroniku, hadry) podvedome, abych zahnal depku, ale nejak uz to nefunguje :/
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KOUDY: asi tak ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam