• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    _ANT_: pro mě je to třeba jeden z nejpříjemnějších typů bolesti :D klidně bych se nechala celá natřít na černo!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _ANT_: díky, právě mne to utvrdilo v tom, že fakt žádnou kérku :D , jestli něco nemusím, tak už je to bolest jakákoli není-li nutná. Pár nápadů by bylo, ale když to čtu, tak na to kšlu :) /Ne nic proti kérkám nemám ani proti pokérovaným lidem/
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Priznam se, ze nerozumim navykovosti tetovani.
    Boli to, ale ne tim prijemne znamym zpusobem. Proste to jen otravne boli a neprinasi to zadnou slast. Nebo aspon mne ne. A to mam jinak bolest rada (…), ale strojek zabodavajici se do kuze je jen utrpeni. Nicmene nemam vubec nic proti kerkam ani lidem, ktery se v tom nasli a uzivaj si to.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PIKKMA: ja se pred chvílí dvakrát ujišťovala ze nastupují správný směr... Mno nastupovala jsem na Hájích...┐⁠(⁠ ⁠˘⁠_⁠˘⁠)⁠┌
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dnes jsem uskutečnila svůj první telefonní hovor s někým kdo je hluchý. Tak zase jedno poprvé co mám za sebou.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Dneska jsem jela již 2x!!! metrem na druhou stranu a všimla si toho asi až po 4 zastávkách. Celkově mám pocit, že jsem dnes na planetě pouze fyzicky a zbytek lítá někde kdo ví kde. Pomoc, vraťte mi mozek :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TUILE
    TUILE --- ---
    do dneska sem si myslela, ze hooters je stripclub. a oni prodavaj burgry.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Asi mi praskne hlava z výběru školek / dětských skupinek. Tak která bude nejlepší pro M.?
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LITROP: hahaha, ne.
    LITROP
    LITROP --- ---
    _ANT_: kapku nadsázka to nevidíš:))).. zkus prolozit čokoládou
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    _ANT_: já jsem kdysi chodila ráno plavat a potom vždycky snídala zavináče. A pivo někdy.

Alespoň zavináče po plavání si zopakuju, brzo ráno a pivo vynechám.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    KOUDY: A to mi zas krivdis, ja se o dobry jidlo vzdycky rada podelim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    _ANT_: Jestli ti neni padesat, tak nejses stara a vypadas na 17..ale rozumim odmitnuti a ze se nechces delit o utopence :D
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    KOUDY: Koudy, sorry, pro tebe jsem moc stara. Ale fandim ti ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    _ANT_: Ahoj. Miluju te.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    OCTOPUSS: nope, not today
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    _ANT_: Tolik kolik je vtipů o blondýnách a policajtech... prostě se máš plácat do kolen, jak je tenhle teleport do devadesátkovýho humoru třeskutě vtipnej.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    A dneska jsem to navic zajedla Misa rezama a vubec mi to neni blby.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LITROP: Tyvole, to jsou kecy zas tohle. Kazdej druhej den snidam utopence a prokladam to tlacenkou. Kolik deti jsem uz podle tyhle tvy rovnice porodila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam