• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SAL
    SAL --- ---
    Četla jsem celýho Pána prstenů několikrát a přesto nemám tušení, kdo a kde je Tom Bombadil. Vůbec si tu postavu nevybavuju. Možná je jen v Hobitovi? Toho ještě nemám dočtenýho.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INSEQUI: Zasloužíme si to jako národ za to, že jsme Irglovou při prvním možné příležitosti kdy vystoupila z letadla nepověsili a neupálili za dohledu několika kněží...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ADAMIRA: Díky že jsi mi tuhle příšernost připomenul, já už to vytěsnil. Reklama na Alzu je proti tomu úplný nic.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STEPNI_VLK: Nejhorší v tomhle smyslu pro mě bylo období největší slávy songu "Falling Slowly" - to byl masakr kterej IMHO v česko-slovenských dějinách nemá obdoby, nonstop, toálně bez přestávky, všude...

Doteď ten song někde slyším a normálně se mi dělá zle, jestli to někdy praskne a zase budeme okupovaný tak stačí aby mě lokální okupační síla dostala do místnosti kde bude hrát tenhle song dokola a během 5 minut řeknu všechno, nej kde jsou parašutisti schovaný, ale i co měli k snídani, jaký maj zrovna trenky a kolik má jejich košilo knoflíků.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NELLAS: STEPNI_VLK: tady bývaly dobrý perly

Skládáme texty kapele Kryštof
    https://www.facebook.com/share/1ADwPWuDEA/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    STEPNI_VLK: Chceš říct náhodně generovaným textům, že jo? Mě na tom sere, že to nedává smysl a navíc to porušuje všechny větné vazby, pády, všechno. Uáááágrrrr!!!
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Já pro změnu nesnáším kapelu Kryštof. Hlavně díky tomu, že nám jejich "hity" pouští dnes a denně v práci ve frekvenci co cca půl hodiny až hodinu maximálně. Myslím, že potkat toho jejich ukňouraného zpěváka, tak ho nejspíš zabiju. A myslím, že nesnáším je vlastně ještě eufemismus. Už se mi z toho občas dělá vyloženě fyzicky blbě, blivno. A to především díky těm dokonale pitomým textům…
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Vyloženě nesnáším kapelu Nightwish. To mi trhá uši i duši.
    1KA
    1KA --- ---
    Přiznám se, že ve stavu xyz mi malování funguje líp, než Rivotril. Tolik nevědomých obsahů na jednom formátu A2, tolik ledabylých a zároveň super přesných tahů štětcem s výsledkem, který nikdy dopředu neplánuju. Není potřeba mit talent, akvarel je shovívavý ke všem, co mají fantazii a chuť tvořit. Miluju ten flow.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    RAHUF: (polovina z toho jsou vtipy na ortopedy)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    S některými kamarády mám na Instagramu konverzaci, která je v zásadě jedno dlouhé vlákno memů a reelsů, které jim posílám (zpravidla proto, že běžnou konverzaci vedeme na jiné platformě).

Občas, když se tam náhodnou prokliknu, tak pár minut scrolluju nahoru do historie, protože se těm věcem směju ještě jednou a když nikdo neocení můj vkus a smysl pro humor, musím to udělat sám.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Posloucham pravidelne Pribehy 20. stoleti a vzdycky, kdyz pak na konci mluvi o Pameti naroda, tak se vnitrne cela tetelim a rdim… jakoze ja JSEM CLENEM a dlouholetym pravidelnym podporovatelem PAMETI NARODA. Je to pro me neco jako bejt sokol. Nebo depesak! Mam nekde “svoji partu”!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ADELHAIDA: kulaty lizatko ke casto posledni kapka na moje nervy:D
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nikdy jsem neměl Haagen-Dazs, nikdy jsem nebyl v Chorvatsku, neviděl jsem Game of Thrones, nemám účet na Instagramu, neberu antidepresiva a z principu nevěřím politikům.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: Ja nikdy nemel Nike. Ovsem moje prvni a druhy auto byly Mercedesy.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADELHAIDA: to se musi rozkroutit, jako kdyz si Dalí pripravuje kniry, vzdyt to logo delal on, to je lozena napoveda!:))
    Unpacking lizatek zvladam teda profesorsky a na ku*veni manikurnich nuzticek mam jiny finty, treba utahovani sroubecku v brylich atp.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Nikdy jsem neměl boty Botas
    SITH
    SITH --- ---
    dokážu sežrat polovinu vaničky karamelové zmrzliny a pak se zároveň divit že se cítím plný a přecpaný
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    PROSTE_LO: Jen tezko dokazu spocitat kolikrat sem letel letadlem. A nesnasim letani.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Hlavně v klidu) Já se třeba zase nechci dívat na něčí otrávenej ksicht a tak musim.. Tough life :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam