• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: no... a o tradiční čínsko-peruviánské kuchyni jsi slyšel? :-)
    Chifa - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Chifa
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Leta jsem se podivoval co dělá na jidelníčcích čínských restaurací jihoamerické jídlo.
    A představte si, Tijuana a Sechuan nejen že nejsou jedno a to samé místo, ale jsou prakticky na opačných stránách planety.
    To jsou mi věci...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Neskutečně nesnáším a serou mě cirkusy, a není to ani tak tím jak všichni mluví o týrání zvířat a tak podobně, ale celej ten koncept mi přijde ultra dementní. Postava klauna, neni to ani směšný, ani zábavný, je to prostě jenom kokot s pomalovanou hlavou a v debilních hadrech. Artisti, jako samostatný vystoupení akrobatů asi ano, ale v cirkuse to celý spadá do debility. Zvířata? Slon dal tlapu na štokrle hahahaha plácáme se do kolen. Celý je to strašně dementní, ulepený a mělo by se to v rámci zachování duševního zdraví zrušit.
    Už když jsem četl Cirkus Humberto od Basse, jako malej tak mě to sralo, ten seriál mě sral také a cirkus na Hájích kterej tam čas od času byl tak ten mě sral úplně nejvíc.

Vlastně mě serou i poutě a světský, ale o tom až jindy, to si zaslouží samostatný hejt.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    nechce se mi z postele..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: stalkerum to usnadní hledání stejného příspěvku, ktery uz jsi pred rokem psala :)) Ale jinak asi k hounu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MICHELLEDANIELS: moc prosím. K čemu přesně je hashtag na nyxu? Klidně se přiznám, že mě nic nenapadá ❤️
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dal jsem si na mraženou pizzu hromadu lanýžů.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Nemám rád když je úplně jasno. Miluju mraky.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Byla jsem poprvé (jen na skok) na freeparty.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Pokaždé když me králík přijde olizovat, tak me napadne věta "Doufam, ze ty kremy, které používam testovali na zvířatech". Jasně, že to nepodporuji, ale kdyby mi mel kralik chcipnout na to, ze mi prijde projevit lasku, to bych si neodpustila :))
    #havlikovaapoteka
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    EADENN: rada bych odskrtla jeden- aspon jeden!!- mesic, od zari, kdy jsme nic doma nelecili, nefkali, nechrchlali.. od 6/24 to byl srpen a skoro cely zari, takze cca mesic a pul ok, jeeeeeej. Top zatim byl RS virus.
    EADENN
    EADENN --- ---
    TRISSIE: jo, to nepochybně. Beru si z toho, že bez té snahy mohlo být i mnohem hůř :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EADENN: jako víš co, ono jsou lidi, co tomu jdou opravdu významně naproti. Nevím jak ve vaší školce, v naší rodiče chystali oblečení ven nahoru do poličky, a byla tam velmi významná korelace mezi tím, že pokud se na některé konkrétní poličce při teplotách kolem 10C vyskytovalo oblečení vhodné pro arktickou výpravu, obvykle tato polička osiřela již záhy a bývala prázdná dlouho.
    Naši sousedi tímhle byli úplně vyhlášení - doma na spaní 24C, holka i matka na zahradě v zimní bundě ve chvíli, kdy já tam seděla v tenký mikině, no a nepříliš překvapivě taky byly obě furt nemocný.

TLDR: dělat to dobře nezaručí, že děti budou zdravý. Dělat to blbě výrazně přispěje k tomu, že budou nemocný.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Důkazem budiž, že jsem nikdy nebyl tak dokonale zdravej jako za covidu.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Tuhle diskusi si uložíme a budu dávat přečíst chytrákům co mi vždycky říkaj, co všechno děláme pro imunitu blbě a když jim udělám výčet, že všechno děláme správně, tak odvětí že "asi pořád málo" a začnou radit návštěvu imunologie. A nejhorší jsou jedinci s nějakým mutantním genem, co ani s dětmi nemocní nebývají (teda znám jen jednoho, ale existujou), s těmi je nejlepší přerušit kontakt do doby, než je poslednímu dítěti alespoň deset.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přes školní dny se tak tak drží a marodění si schovávají na víkendy a obzvláště zábavné záležitosti jako zápal plic na vánoční a jiné prázdniny.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRISSIE: Pche, takhle hubnout umim taky!:)))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: no jedna naše školková učitelka po návratu z nemocnice říkala, že rotaviry jsou ta nejefektivnější dieta na hubnutí do plavek, ale že teda příští rok by radši byla tlustá :-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    FLY2001: Jako člověk se studeným odchovem, který praktikuju i na děti, můžu tvrdit, že ne vždy to funguje.. strava, suplementace vit+min, déčko, pohyb, všechno děláme, ale stejně 🤷
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRISSIE: Stejně mají můj obdiv :)) Dítě si trochu zakašle a já se tři dny nemůžu hnout :D Naštěstí už je školka pryč a základka takovej masakr není.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: první rok jsou, stejně jako pediatrické zdravotní sestry, v jednom kuse mrtvý, ale pak si vybudujou imunitu. To víš, při dostatečné expozici i dospělý organismus zareaguje! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam