• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    NEI: Jenom pocit, že musíš vystoupit je dost v pohodě. Já jsem jednou odjela na autopilota z práce na starou adresu, došlo mi to až na výstupní zastávce.
    NEI
    NEI --- ---
    Když slyším Vltavská, tak mám pocit, že musím vystoupit.
    Dva a půl roku po tom, co tam už nežiju ... :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Když se ve filmu nebo videoeseji na obrazovce objeví text, který není doprovázený voice-overem, který jej čte, zachvátí mě panika, že ho nestihnu přečíst a začnu přeskakovat slova, abych se dostal na konec dříve, než zmizí z obrazovky. Samozřejmě si pak nepamatruji co jsem četl a v pokud to je možné, přetáčím video a zastavuji ho, abych si text mohl v klidu přečíst znovu.
    S podtitulky tenhle problém nemám.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    50g kofeinu mi vydrželo 3 měsíce.
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem teda teprve v půlce, ale zatím mi Útěk z Alcatrazu přijde jako strašně moc relaxační film. :D
    Ti vězni se tam k sobě chovají z 95% jako supr kámoši a v úvodní konverzaci si hned vyměňují životní moudra, znalosti a filozofii.
    Dozorci jsou úplně slepí a povětšinou přátelští.
    Pohádka, fakt.
    Ale pěkná.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mě už pár dnů tak strašně sere, až se mi chce..... fotit se..
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    TAMARIX: Asi tak nějak to podle mě bude fungovat a asi má i nějakou základnu fanoušků, asi spíš fanynek. Ale co to je za lidi, co vyhledávají takovýhle knížky, a co se jim honí v hlavách, to snad ani nechci vědět.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    VRATENKA: A synovci a neteře píšou hodnocení? ;-)
    Josef Strauss - knihy | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/josef-strauss-3708
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    EGERIS: Jo, to je přesně on. Spíš než spisovatel je to lokální grafoman, co psaní zjevně používá jako terapii, jenom by to podle mě nemuselo překračovat hranice jeho disku. Pry si k tomu sedne a za pár dní má knihu hotovou, a taky to podle toho vypadá. Manželka prý ty knihy nečte, chápu proč. Dcera dělá druhé korektury, tam teda nechápu, že ji z toho ještě nehráblo.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    VRATENKA: Straus(s)ovi? To je slušný bizár. Nechápu, že vydávají několik titulů ročně, když ho tu nikdo nezná.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a co teprve sušený sardinky, to je teprv slast
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    GREAT_R:Mám to stejně) Ještě si teda ujíždím na týhle ančovičkový pastě https://www.laformaggeriaonline.com/product/pasta-dacciughe-allolio-di-giras-60-g-vicente-marino/
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    DR_NIKITA: jo... mám je mnohem radši, než tuňáka.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Miluju sardinky.. jedla bych je každej den po plechovkách, jen tak s trochou citronu na chleba s oliváčem a k tomu rajčata..
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    vcera sem chtela poprat pres to vse spatne me mame a dozvedela sem se , ze si mne zablokovala....
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Naivně jsem podpořila lokálního spisovatele. V jáchymovském cukrářství jsem podlehla vyprávění paní majitelky o tom, jak její muž píše knihy a jak je těžký být dnes v Česku spisovatelem, tak si ty knihy vydávají sami. Jednu knihu jsem si koupila a po dvaceti stránkách si chci vypálit kus mozku a děsí mě, co jsem to podpořila.
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Můj 7mi letý syn mě predvčera porazil v šachách
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Pletu si názvy Taiwan a Thailand.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    aby bylo jasno
    bublam proti kretenum

co tu bobuzel jsou
    HRAFNAIN