• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ups,... I did it again...
    Uz zase jsem vyhlásila a protrolila rasisty a xenofóby v naší čtvrti v lokální FB diskuzi u příspěvku. A že mu to trvalo, než to z něj pěkně vylezlo, jak se svíjel. Pak už mi došla trpělivost a nahlásila jsem je a hej, příspěvek je smazanej. To máte za to, vy zmrdi rasistický, ani česky pořádně to psát neumí!
    SITH
    SITH --- ---
    Že si nepamatuji kolik mi je let, ale pokaždé když se někdo zeptá, tak si to musím spočítat
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem dost starý na to, abych znal Linikn Park s Chesterem od jeho začátků. Nejsem vyloženě fanda a nesleduju tu skupinu nepřetržitě, ale ta hudba se mi celkem líbí. A chci se přiznat, že nová zpěvačka Emily se mi s nimi líbí mnohem víc, při vší úctě k Chesterovi.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nikdy v životě jsem neměl klíště.
    Nikdy v životě jsem si nevzal tabletu na kocovinu.
    Nikdy v životě jsem nebyl v Chorvatsku.
    Nikdy v životě jsem neměl Haagen-Dazs, Bun bo Nam Bo nebo kaviár.
    Nikdy v životě jsem ve vlastním podnájmu neměl televizi připojenou na anténu.
    Nikdy v životě bych nevěřil, čeho všeho se dožiju a jak se historie opakuje/rýmuje.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Šumivý tablety nerozpouštim ve vodě, ale dávám si je přímo do pusy.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tento týden byl takový záhul na nervy, že ted tu jen paralyzovaně sedím a čekám jestli mi srdce vyskočí z těla...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a co RHPS? a co Reefer Madness? …
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jedinej muzikál kterej uznávám je: Hair
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze me fyzicky boli kdyz vidim, jak nekdo blbe cvici treba drep, nebo blbe beha. :D
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Mám přestávku v práci a za sebou už 11 hodin pravidelného hudebního přísunu. Vlastně i proto sem píšu. Jak jsem tu nedávno pičoval na kapelu Kryštof, tak stejnou měrou m totiži dávají zabrat texty, co tu každou chvili zpívá Anna K.

Konkrétně třebas "co mi za to dáš, že mě máš". Ale totálně vede jiná perla z pera textařského velmistra: "Zapomenem na chvíle, kdy zavřeli cestu a já kvůli Tobě ušila i svěrací vestu." Ty kráso, tohle je tak strašně na sílu rým, až to bolí. A čím víckrát jsem to slyšel, tím víc si říkám, že snad není možné, aby někdo s alespoň minimálním citem pro tvorbu textu stvořil tuhle hrůzu.

Mimochodem, přiznám se, že jsem si dnes u oběda, když měla přijít pasáž s tímhle textem, normálně na chvíli zacpal uši. ;)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    HAR4NT: už jsme v důchodu oba, neboj
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RUTHER: ty ses taky slabej odvar puvodniho Giomikyho, ale furt to ma grady
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    NICOLLETTE: aha, ten střihavka je slabej vodvar origoše
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: to je zvukový záznam. My mluvíme o obrazovém záznamu představeni.

RUTHER: nope
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    NELLAS: Ne, tohle
    Jesus Christ Superstar (film) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jesus_Christ_Superstar_(film)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: Já se jenom blbě zeptám, to je tohle?
    Jesus Christ Superstar: Complete Live Recording Prague (2x CD) (179 Kč) Soundtrack - 2x CD - Multiland.cz
    https://www.multiland.cz/soundtrack_jesus_christ_superstar_complete_live_recording_prague_2x_cd
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    R_U_SIRIOUS: no ten záznam je prostě nesehnatelnej.. kdyby někdo o něm věděl tak se odvděčím zlatem!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BIRMA: nebo good morning sunshine :)
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    AKAMAFERA: Já takhle prožívám Hair. A doteď když slyším to hymnický “This is the dawn of the age of Aquarius…” nebo “Let the sunshine in,” tak je to úplně stejný, jako když jsem si to někdy v 17 letech na gymplu přehrávala okopírovaný na kazetě a jsem úplně stejně dojatá a plná hippie ideálů :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    NICOLLETTE: Mám. Vypadá to, že komplet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam