• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    KURE: Tak myti jako myti ve vane je pro me naprosto absurdni predstava. Samozrejme jsem to myslel, tak ze jsem se v ni jen valel treba. Jestli nekdo dokaze vylezt z vany ve ktery se umyje a jde se rovnou utrit, tak se de facto vubec neumyl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALESH: co je na tom boomerskýho? Vždyt půlka boomerů se v teplákách i ženila :D

Jinak oceňuju to jak se omlouváš manželce (to teda taky moc boomerský není).

Jenom jsem se chtěl zepatat, omlouváš se jí i když příjdeš domů z venku kde bylo 40 stupnů ve stínu po tom co si sundáš ty svoje upnutý džíny? Za tu treblinku co máš mezi nohama? :)

Dobrou chuť tyvole
    KURE
    KURE --- ---
    VELCORO: nesmíš poležení ve vaně zaměnovat s mytím se.
    ted už vanu nemám, ale do nedávna jsem se osprchoval a pak si napustil vanu přinesl kávičku, něco dobrýho, knihu a vyvalil se

jo a začíná moje prvni leto bez vany a drobet mam strach že mi to bude chybět
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Kdyz nepocitam prvnich 10 12 let, tak jsem se vsehovsudy koupal ve vane asi tak 30krat a to vetsinou v cizine. Ten koncept je pro me tak nezvyklej, ze si to uz nedokazu uzit a zcela uprimne zavidim vsem, kteri s tim nemaji problem.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    JAJITA: Kdyz mas hlad, nejsi to ty)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Po docela náročným dni v práci jsem šla nakoupit do Billy. Tam, v chladicí vaně, vidím fakt pěkné, téměř černé třešně. No, tak si vezmu asi tak 4 ty dvojice na stopce a sežeru. Došlo mi to až při plivání pecek do dlaně.
    Šla jsem se přiznat k pokladně, paní přivolala manageeera a ten mi ještě poděkoval za slušnost.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALAMAN: si mi připomněl nebožtíka kolegu z minulé práce, kterej byl před důchodem a hrozně chlastal...
    Jednou se takhle ráno připotácel do práce s roztrženýma kalhotama na koleni a šef mu povídá "Vendo, sakra, podívej se na sebe, vždyť máš uplně rozervaný kalhoty" a on se tak zadíval na ty kalhoty, pak na šéfa a řiká: "To je moderní, to se teď takhle nosí"
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MAR_TINA: Mít hezký nohy, tak nosím haberovky!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Záleží, jaký kdo má nohy, trochu ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ALESH: V teplákách bych nešel ani do večerky pod barák. Kraťasy jsou imho jinej level. Samozřejmě, že v nich ale nepůjdu třeba do divadla nebo do kostela.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nevlastnim zadne kratasy ani teplaky. At si kazdy nosi co chce, ale myslim, ze by clovek mel mit nejakou dustojnost sam pred sebou - a tu ja bych (sam pred sebou) ztratil, oblect si neco z toho.
    Respektive donedavna jsem jedny teplaky vlastnil a kdyz jsem byl nemocny, tak jsem se omluvil zene (ano, mela me za balzna kvuli tomu) a oblekl si je. V tomhle jsem boomer a kdyz vidim mlady lidi na ulici v teplakach, krvaci mi oci.
    SITH
    SITH --- ---
    Velmi často si připadám jako kluk v chlapském těle
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALAMAN: Takže nejsem sám? Díky!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nejsem schopnej si najít čas, abych si koupil kraťasy. Nosím takový roztrhaný, který už jsem měl jenom do lesa. No a vždycky si k nim oblíknu tričkou s nějakou hc punkovou kapelou, aby to vypadalo, že chodím roztrhanej schválně.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vlastně mě vic baví Star Wars seriály, než filmy. Filmy jsou ted takové doplňky seriálů.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    R_U_SIRIOUS: YES! Mám profesní kvalifikaci na tři instalatérský profese. Můžu si jít na živnostenský úřad pro živnosťák a pak nechat zapsat do OR. Paráda.😉

Nemůžu ale dělat rozvody plynu, protože k tomu musí být navíc osvědčení od TI ČR a ti už chtějí výuční list.

Kromě jiného si ale můžu doma připojit konečně i novou akumulační nádrž. Teda, ehm, až ji nějak do toho domu dostanu. :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    GREAT_R: IMHO heroinem
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    DA_NIELA: čím jsi substituovala?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Tyden a pul bez nyxu a bez kafe. Bych neverila, ze se to da prezit.
    NEI
    NEI --- ---
    KOPRETKA: Ono to taky může být často myšlené jako v normě a na přilepšenou, ale dopadne to blbě, víš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam