• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACKO
    ACKO --- ---
    Přiznám se, že nechápu oblibu jakychkoli her a kolektivních sportů. Já obojí z duše nenávidím a nechápu ten princip, že někdo chce na někým vyhrát. Jako proč proboha? K čemu mu to je? To si připadá tak nicotny, že má radost z toho, že někoho porazí ve hře?
    KURE
    KURE --- ---
    SALAMAN: ani dostihy? :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KAIAFOX: Nenávidím deskovky. Raději bych si uřízl čůráka a běhal po Ústí, než muset hrát deskovky!
    SITH
    SITH --- ---
    KURE: já teda propařil, ie hrál na PC, většinu svého dětství a hraju dodnes, jen s postupným věkem mám problém s novýma hrama a raději se vracím k těm starším, které jsem už kdysi dohrál a zahraju si ji znova. Třeba podruhé a už se zvukem, nebo včetně intra, které dřív hry ne vždy měly v původní origo verzi :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SALAMAN: -//-.. plus teda PS doma máme, kluci na tom občas hrají, ale absolutně nechápou, že mě to naprosto míjí a radši jdu přesazovat kytky/drbat dlaždičky, než abych dřepěla u her. Mě teda obecně strašně nebaví hry, hlavně deskovky.. (respektive máloco - šachy, poker, pár výjimek, ale omezeně).
    Já si u toho vždycky vzpomenu na mámy "ubavit se k smrti" a jdu radši dělat něco, co má smysl 🤷
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    SALAMAN: mám to jako KURE, hrával jsem daleko více, ale stále hraju. Mám do toho samosebou i jiné koníčky, které berou čas, nicméně i tak si týdně tak 3-4 hodinky na ten Fallout 4, X-COM 2 najdu
    KURE
    KURE --- ---
    SALAMAN: ono to neni černobílé. Hrával jsem hodně, teď jen velmi svátečně.
    takže ano, hodně se mi snížila míra toho jak mě to baví, ale furt ještě trochu.

malinko tangenciálně odbočim, začínam vnímat to, že mě obecně méně zajímají nové věci a čím dál víc preferuju klídek a pohodlíčko nad zážitky... vidím v tom reálný nebezpečí do budoucna.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Hry na PC a konzolích jsem nehrál, ale s autíčkem si hraju pořád. Brmmm, brmmm
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    VELCORO: Netřeba se hned čertit. Zkrátka sám jsem hrál jako dítě a postupně mě to omrzelo, našel jsem si jiné koníčky atp., stejně jako spousta lidí v mym okolí. Moc rád bych si občas něco zahrál, ale prostě mě to nebaví. Nejspíš proto automaticky předpokládám, že to tak maj i ostatní a překvapí mě, kolika lidem tenhle koníček vydržel do dospělosti, že hraní her není jen dětská záležitost. Ostatně proto to taky píšu sem, že jo. No offence, lepší zabíjet čas u paření her nebo sledování seriálů, než chlastáním v hospodě Na Růžku.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    SALAMAN: Ok boomer)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: Takhle se pozná fanoušek Nintenda :D
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    SALAMAN: to je zajimavé
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přijde mi hrozně divný, když dospělí lidé hrajou hry na počítači nebo na playstationu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LORD_DE_SEIS: Takze vcely musim vozit zpatky. Noted.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KOUDY: včela bez šance na návrat, je tim odsouzena k záhubě. Moucha si imho klidně najde jiné hovno a spokojeně dožije svůj 28 denní život
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vzdycky kdyz mi do auta vletne nejaka moucha nebo vcela a jede semnou 100km, tak premyslim jestli se pote co ji vypustim ven dostane v poradku domu, nebo zacne novy zivot v nove lokaci.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Nejsem spisovatel

a tak si nechávám od Džepeta vyprávět příběhy svých herních postav
    líp bych to nenapsal, a mám ty příběhy rád

je to děsná prdel, i děsivá budoucnost, no já už se nebojím, jen se bavím
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Bez mučení se přiznávám, že úplně zbožňuju texty doplněný emoji. Takový ty co generuje AI. Jak mě to vlastně jinak sere nebo netankuje.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: ja nejradsi prokrastinuju pote, co se mi zadari si poradne zaprokrastinovat..🤤
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Prokrastinuju i když se mi nic nepovede a i když něco poseru :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam