• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    SITH: OK, takže lanovka :-)

Hele, to bylo jenom tak volně k tématu, já si to vyberu jinak :-)
    SITH
    SITH --- ---
    FINSON: to musíš udělat ale chytře, aby se jim to líbilo :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SITH: +nějaký městečko
    ACKO
    ACKO --- ---
    na horskou tůru zakončenou mořem je ideál Madeira, asi tam zase někdy pojedu
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    FINSON: Já mám nejraději obojí. Taková horská túra s výhledem na celej ostrov, zakončená koupáním v moři... neznám nic lepšího. Ale já se teda v moři potápím nebo šnorchluju, válení na dece mě absolutně nebaví.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: skusila som minuly rok s kamoskou a bol to velky fail. skoro sme volali vrtulnik pretoze ona sa bala sute tak, ze chytila panicku ataku v terene, v ktorom som ja schopna bezat. trasu vyberala ona. nakoniec som ju nasrala, rozbrecela, strach vystriedal hnev a zisla to sama. valanie pri jazere bavilo obe, ale uz spolu na dovcu co nie je mestska nejdeme.
    ked je niekto vyrazne antihory a nenavidi chodenie do kopca, tak ho moc nikam nedostanes.

FINSON: presne
    FINSON
    FINSON --- ---
    SITH: Jako že bych týden trpěl já u moře a žena a dítě pak trpěli týden v horách? :-)
    SITH
    SITH --- ---
    FINSON: nebo kombinace hory/ moře, kde si každý za ty dva týdny najde to svoje :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: Ano, balkán mezi ty destinace o kterých jsem psal nepatří.

Dokonce jsou destinace kde to ani "punkově"/bez cestovky nejde, nebo je to naprsoto ultimátní oser a musíš za každou věc vypláznout 2x víc.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já se přiznám, že k tomu, abych si fakt odpočinula, potřebuju dvě věci:
    1. pod slunečníkem číst knížky a
    2. nemuset se starat o to, že mají děti hlad/žízeň
    teplé moře na plavání a barevné koktejly s brčkem jsou příjemný bonus.

takže jsem ideální adept na ultra-all-inclusive hotely a vůbec se za to nestydím. A letos jsem přečetla tři a půl knížky za týden!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADAMIRA: tak ja jazdim dodavkou s partou na Balkan pod stan... alebo punkovu poznavacku s batohom bez vyrazneho planu. ale zas nemam deti, takze ma tie hotely uplne nezaujimaju, nemaju pridanu hodnotu, je to pre inu skupinu.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Se přiznám, že mě moře vůbec nezajímá. Jel bych nejradši do hor, ale to bych musel sám bez rodiny, naposledy byli rozmrzelí, že jsou tam kopce...
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    No, s rodičákem 6,5k měsíčně mi nezbývá než si přiznat, že výlet k moři je holt zbytnost :( Naděje se ale nevzdávám! ;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Z_RYBY_KOST: jak píše ADAMIRA. Za 6k a dítě zdarma asi ulovíš v klidu. A jestli budeš fakt jen v resortu, ani neutratíš nic navíc. To se dá! :D
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    ALONSY: ha, teď jsem si to musela přiznat, co mám dítě, tak bych all inclusive brala hned! :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALONSY: množstevní slevy mno
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ADAMIRA: to je taky fakt, ty ceny jsou neskutečný.
    Nechápu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: al inclusive / přes cestovku / whatever je shit, nicméně bohužel žijeme v době kdy je to pro nějaký destinace třeba 2x - 3x levnější než na vlastní pěst, ono toho all inclusive se nemusíš ani dotknout a to že jedeš s cestovkou taky nepoznáš
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Z_RYBY_KOST: taky mám bohatou a úspěšnou sociální bublinu.:-)

A i ti, co vydělávají „normálně" tak mají třeba vlastní bydlení a téměř nulové náklady.

Já vydělávám málo a bydlím sama v nájmu. Aspoň ani to dítě nemám, takže musím uživit jen sebe a je to až až.

A přiznání: all inclusive mě baví. Šokující. :)
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    MART1NKA: tak přes cestovku a all inclusive jsem nebyla nikdy. A ani to není nic, po čem bych toužila. Ale to moře nebo oceán, to bych tak nějak potřebovala potkat aspoň jednou ročně.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    ALONSY: možná je to sociální bublinou, ale všichni kolem nás neustále nějak cestují. Kde na to berou mi fakt není jasný. Asi nežijí z jednoho platu a jednoho rodičáku a neplatí hypo... Ale vlastně se mezi nimi cítím trochu trapně. Přitom dobrý, máme střechu nad hlavou a hlínu (zatím) nežerem.
    To žití z ruky do huby je fakt úmorný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam