• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: a to si pro ne jezdis ze Svycarska do EU?:))
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    BLOWUP: ja vim:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ANTICLOVEK: nechapu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    divoký život slamněného vdovce!
    včera v noci jsem nešel na brko spořádaně do koupelny. ne, já si po sedmnácti letech chození do kurácké rezervace přinesl popelník do obýváku ke kompu a telce a odpalil to tam!
    připadal jsem si jako největší buřič a rebel od dob Havlíčka Borovského.
    yolo! acab! žerte bohatý!
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Uz rok plati smernice EU ktera pozaduje aby vicka PET lahvi nesla po otevreni oddelit. Coz v mem pripade vede k tomu, ze u kazde lahve to vicko utrhnu a pote ty visici zbytky jak z vicka, tak z lahve ciste kapesnim nozem uriznu aby z ni slo pit.

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KOUDY: Tak ono se ne nadarmo říká, že pokud to v posteli klape, tak sex tvoří "bájvoko" 20 % vztahu, zatímco když to nefunguje, tak je to 80 %. Takže to bych měl úplně stejně jako ty: též bych měl velký problém v takovém vztahu zůstat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: nevim, ja mel nekolik extremne intenzivnich, casto delsi dobu trvajicich epizod s zenskejma se kterejma byl opravdu jenom ten sex - samozrejme jsme si byli sympaticky a za jinych okolnosti by to treba bylo i vic, ale presto to melo neco hodne autentickyho, i kdyz slo „jenom“ o tu fyzickou stranku, casto s dlouhejma pauzama atd., ale bylo to pro oba tak intenzivni ze nebylo potreba nekomu platit aby to podstoupil.

Diky foceni par zenskejch ktery to berou hodne pragmaticky znam a ten rozdil nejak neumim odignorovat, ja jednu dobu odmital na svoje projekty brat treba i profesionalni modelky protoze mi prave vadila ta chybejici autenticita - tam presne vidis ze ma nacvicenejch svej sest poz a pet vyrazu a nic za tim neni. Predstavuju si, ze u placenyho sexu bych mel podobnej problem.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: Ja si predstavujem, ze to bude podobne sexu s niekym koho nemilujes a ani tam neni potencial ze budes.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: sex bez vztahu muze po urcitou dobu fungovat prekvapive dobre, vztah bez sexu imho spis vyjimecne, mozna v nejakych hranicnich pripadech kde tu vazbu neco jinyho muze nahradit. Imho to ale nikdy neni to samy a pokud jednomu z nich ten sex opravdu chybi, je jen otazka casu kdy to skonci nebo se z toho stane neco jinyho.

Me zkusenost s placenym sexem chybi - ne ze bych proti tomu neco zasadniho mel, ale sbalit zenskou je tak jednoduchy ze k tomu proste nejak nikdy nedoslo.

Teda.. jednou jsem byl kratce s jednou damou a kdyz jsme se po letech znovu potkali, ukazalo se ze se mezitim stala profesionalkou, treba se to taky pocita. A jedna z mych dobrych znamych financuje svoji karieru umelkyne jako high class domina, ale tam se halt nase potreby doslova mijeji, takze krome fotografovani k oboustranne potese k zadnym jinym interakcim nikdy nedoslo.

Nevim, no. Prijde mi ze kupovanej sex nemuze ten autentickej nikdy nahradit, ale osobni zkusenost mi chybi, takze je to jenom takova hypoteza.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    STEPNI_VLK: mas vlastne recht, ze po dlouhodobych vztahu jsem si vzdycky daval minimalne "40 dni a 40 noci" protoze jsem na dalsi holku nemel ani pomysleni, ale nesukat kdyz je clovek single, nebo nesukat treba dva mesice se svym partnerem se kterym clovek zije/chodi..to nechapu (jedinou vyjimku asi vidim kdyz je holka po porodu)..ale znam nekolik paru kde navenek pusobej ze jsou ok a pak se bavim s tim klukem a ten mi rekne ze s nim jeho holka/manzelka nespala treba rok, takze zacal chodit jednou tydne na "privat" a podvadet ji..ale nebere to jako podvadeni...jen uz ho proste nebavilo na ni furt dorazet ze je nadrzenej. To si pak rikam jestli bych byl schopnej/ochotnej v takovym vztahu bez sexu vubec zustat.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MARKYSHA: já se v tom navíc už vůbec neorientuju. Tenhle řekl tohle, tenhle pohrozil tímhle, tenhle dostal tvrdou odvetu, tihle zaplakali, tady jásají, furt se bourají nějaká klíčová místa, furt něco otáčí tah války, a zároveň se jakoby nic nemění
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NICOLLETTE: já to jenom přelítnu, nemám na to taky nervy
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Přiznám se, že už nedokážu číst zprávy z fronty nebo obecně vývoje války na Ukrajině
    Vzbuďte me, až to skončí, jo?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOUDY: Oh, sweet summer child.
    ANCALIME
    ANCALIME --- ---
    SALAMAN: Otazka je, jestli vyresi tvuj problem kdyz se ti dostane sexu pro zabavu.

Mne by to asi vyresilo tu akutni cast problemu, chronickej nedostatek blizkosti by se pak vznasel ve vzduchu spolu s moralni kocovinou.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: mam to podobně, jen nereaguji na fyzickou stránku, ale pánské vůně - parfémy. To se mi umí zamotat hlava.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    STEPNI_VLK: Tento skill ludom dost zavidim. Ja od rozchodu matne popisaneho nizsie po 2 mesiacoch trpim ako zviera a ovulacia je neznesitelna.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Pak je tu ještě jeden aspekt, sexuální sny a preference, do čeho druhý partner nechce jít, nemyslím nic nezákonného, ale např. BDSM, anál apod. To mně taky přijde v pořádku. Než aby se třeba nutila nebo druhý žil s tím, že to nezažije.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KOUDY: Přiznám se, že nejhorších pro mě vždy bylo prvních pár týdnů po rozchodu, když jsem na ten relativně pravidelný přísun sexu ve vztahu do slova a do písmene zvyklý. To mi to tak nějak chybělo, byť víc mi asi vlastně chyběl ten intimní kontakt s tím partnerem, na kterého jsem už byl naladěný, resp. kterého jsem měl rád. Pak už je to ale úplně jedno: půl roku, rok, pět let a nikterak netrpím. Jen občas, když někde potkám nějakou (pro mě) sexy ženu, tak se úplně vnitřně rozvibruju představou, jaké by to s ní asi bylo. Ale to je během pár sekund pryč a já jsem zase v zenu. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam