• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Zavařit vibrátor se podaří snad jenom mně!
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Uz dva roky chodim do ctenarskeho klubu. Naprosta vetsina jsou lidi nad 40, ale citim se tam dobre.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Včera jsem měla sex kvůli tomu, že mě štípl komár a chtěla jsem to něčím přebít a nemyslet na ten debilní štípanec.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: 🧐🧐🧐
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: já ji loupu od šťopky
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Mam se krasne. Jsem v uz v zivote spokojena. Pokazdy, kdyz se vratim do minulosti, bulim.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Oni jsou lidi, který loupou okurku?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DEADSLUT: KBT! Facing my fears! Bohdalka, oblečená, a obešlo se to bez urinace, takže tento den považuju za vítězný.
    KULA: Oni jsou lidi, který okurku loupou bez toho?! Bortí se mi jistoty. A bortila by se mi i iluze vlastní normálnosti, kdybych ještě nějakou měla.

KULA
    KULA --- ---
    Když oloupu salátovou okurku, proužky slupky si nalepím na čelo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Nekecá.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Kamarad, se kterym se zname dlouho a nevidame az tak casto byl uprimne prekvapen, kdyz jsem mu sdelila, kolik mi je a rikal, ze by veril o deset min. Myslim, ze to trochu keca,ale stejne potesilo.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MART1NKA: nejhorsi je operacni stul a stomatologicky zakroky. Doktorka mi obcas nabizi kopanec do holene,ale vystacim si sama.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Jo tak na tohle mi stačí projít našim bytem 😁
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Najhorsie na toto je aj tak lezenie. Z toho mam obcas (ked lezem nieco nad moju uroven) uplne cele kolena farebne. Jak sa sustredim na nieco ine, tak kopem do chytov inej farby.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Mám permanentně modřiny od osy/hipthrustů, i když používám návlek 🤦
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mam mozole na kolenach od rozdrbaneho tatami v Arene
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: pravdu má
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Když se dělá hodně hustý sirup jako krmivo pro včely z cukru krupice, stačí zalít ho horkou vodou a zamíchat, zato ve stejném poměru voda/cukr krystal je nutné ho dál povařit a je to opruz.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A ještě jeden odkaz, od zdroje.

Cukrový manuál
    https://www.korunnicukr.cz/sladky-magazin/cukrovy-manual/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Jsem to za vás vygooglila :)

Jaký je rozdíl mezi cukrem krupice a cukrem krystal? Jak vybrat ten správný - TopRecepty.cz
    https://www.toprecepty.cz/tipy-triky/cukr-krupice-a-cukr-krystal-rozdily-a-vyuziti/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam