• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: u ty to ale neni prekvapivy:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELIZHANNAH: tak ona by s náma se všema vyjebala s nadšením...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mne sa páči Alexandria Ocasio-Cortez, má také ohníčky v očiach
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak když už tak za mě rozhodně Markéta Pekarová.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELIZHANNAH: To je asi na uvážení každého ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SALVATOR: jakože nenáviděným politikem či političkou bez ohledu na vzhled by se sexuálně člověk zabývat neměl... :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: Alex Stubb a Zelenskyj.. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELIZHANNAH: Čí? Asi nechápu :⁠-⁠)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BIRMA: kdybych dokázala oddělit osobnost Babiše od vzhledu, tak je ve svém věku velmi fit a upravený. Přitažlivý ne.

A vlastně ne, u politiků mužů nedokážu vidět jen vzhled nebo není žádný dost sexy :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SALVATOR: hatefuck, po kterým by si měsíc nesedla? To je docela pod úroveň, ne?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ENDER: coz se nevylucuje s tim, jak vypada. Z toho ta debata vznikla:)
    ENDER
    ENDER --- ---
    GIRAFFKA: Njn, ale ten ma radsi kluky nez holky (coz je teda hroznej bizar s ohledem na to s kym se paktuje).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Z politiků míval hodně fanynek Trudeau, ne?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BIRMA: a Pellegrini by taky sel.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    GIRAFFKA: jj, Obama a jeho vznešené držení těla :) No a Zelenskyi. A určitým způsobem Sikorski. Paroubkův sexy mozek ale raději ne! :))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BIRMA: jo Petr Pavel dobrej a taky Obama. A Paroubek mel sexy mozek!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SITH: To jsem zkoušel taky. Vydržel jsem to asi tři měsíce. Teď za ním jedu tak dvakrát do měsíce a nebo vozíme po doktorech. Takovej to byl veselej a živej člověk a dokázal se prochlastat k atrofii svalů...
    SITH
    SITH --- ---
    FRK_R23: nebo nemít s otcem vztah naprosto žádný, no regrets
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Docela dost závídím, a taky teda fakt hodně přeju, všem místním jedincům vztahy s otci. Jeden s ním jde na tůru na hory, další do planetária... Můj otec je mezitím v rozkladu z chlastu a není schopnej vyjít nebo sejít pár schodů. Čumí doma na fotbal a kundí detektivky, a intenzivně se pokouší zabít chlastem.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    GIRAFFKA: Teďka přemýšlím, jestli se to dá říct i z opačné strany. Jestli je nějakej zmrd v politice, co by mi přišel přitažlivěj. A ne. Z Turka je mi blivno i čistě fyzicky. Vidlák? Macinka? Šlachta? Ševčík? Fico? Nebo snad Trump? (ok, to jsou často už zombies nad hrobem, ale třeba Petr Pavel taky není nějakej mladíček, ale oproti nim má charisma stokrát větší).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam