• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ACIDQA: 16? Never more.. já teda patřím mezi lidi, který prožívají svý nejlepší leta až teď, po čtyřicítce 😅
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    NEI: byl lepsi v tom, ze nam bylo 16. To bylo lepsi vsechno.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ja se priznam ze me nikdo nezval, do dotazniku jsem napsal ze vyhulim Jandu a tak jsem tady :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Tak já se přiznám, že jsem se na nějaké akci seznámila s AETHER a pak mi přes člověka, který nás seznámil, přišly přihlašovací údaje na nyx. Asi jsem něčím zapůsobila. 😅
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    my k tomu hakisu jeste jezdili na skateboardu a ja na snakeboardu a padal jsem porad ze schodu, vsadim se ze ted nekdo napise, to mas z toho padani :]]
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HEJSEK23: Me nechali jen kopat do hakisaku. K hajlovani me nikdo nikdy nepustil :(
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    se mi libi jak z te komunity ajtaku v poctu max 500 lidi delate nejaky VIP klub, ja znam toho typka co k tomu tady napsal zdrojak a janda to nebyl :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FRK_R23: myslím, že teskní nad svým mládím kdy byl ještě debil a hajloval s Turkem, zatímco my ostatní jsme si užívaly života na mejdanech plnými doušky 😁
    heštek humr
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    je to dobry, sme doma ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NH!
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    SK!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Co tím chceš jako říct?!?
    KURE
    KURE --- ---
    já si vůbec nepamatuju jak jsem se dostal na nyx.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    já myslel že je to uzavřená komunita, kde se jen domlouvají mejdany...něco jako Tekway. Zaskočilo mě, že tu jsou i jiný lidi
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    To tenkrát byl ten formůlář, matně si to vybavuji. To bylo dávno :)))
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já přišel bez pozvánky, napsal jsem o sobě do formuláře popravdě, že komunitě nemám co nabídnout, ale že se mnou možná občas může být trochu i legrace a že mě sem tahají kámoši, a druhý den jsem měl schváleno.
    Tenkrát se mnou teda ještě občas legrace byla, to je dávno...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja sem prisel jako high society vrchnost ktera nebrala drogy ani neposlouchala techno a tady melo 80% lidi v nicku 23. Zlaty to casy!
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja ani nevedel co vlastne nyx je, kdyz jsem se hlasil. Kamaradka mi poslala odkaz, ja neco vyblil a zapomnel na to. Pak mi to za asi mesic pripomnela - neprisela mi sice odpoved, ale kdyz jsem se zkusil prihlasit, tak to slo. Kdyz jsem pak slysel prihody o tom co kdo musel vypotit, aby ho vzali, doslo mi, ze muselo dojit k omylu. Pote co jsem se skamaradil s Nyxem, jsem se ho na to ptal a on nekde z databaze vytahl tu moji jednu holou vetu s hrubkama s tim, ze doslo jistojiste k nejakemu omylu. Omylu, ktery mi tedy dost zasadne zmenil zivot a myslim ze k lepsimu.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a jo, plno ideček má nick podle oblíbené drogy
    pikaři, konopníci, psychedelíci, všichni tu jsou
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    NEI: to jsem asi v tu dobu mela :D ale myslim, ze jsem se nezminila!
    NEI
    NEI --- ---
    PIKKMA: Psala jsi že máš piko? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam