• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BARTOK: No vidíš, pravda, tady jsem skoro zaslzela. Akorát ten závěr je takový až moc pohádkový.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    BARTOK: to vypadá fajn, díky za tip, ten popis působí jako moje autobiografie :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Šel sem s dcerou do kina a u tohodle mě viděla poprvé brečet.
    Brečel, resp. slzil sem a to dost asi 3x a co sem se dival po ostatních tatíncích, tak sem v tom nebyl sám :)

Rozzum v divočině (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1474749-rozzum-v-divocine/prehled/
    NEI
    NEI --- ---
    Přijde mi zvrácený že řeka není těleso, ale moře jo.
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    LUSINDA: ano! kdyz tucnak s tucnacatem nezvladne vyjit kopec a to mlade tam musi nechat
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A strašně brečím u fotek a videí, když byly děti malý. Oni byly tak šťastný, syn na videích samý jupí a juchů, dcerku bez úsměvu ani vyfocenou nemám. Všechno bylo v pořádku. No a brečím zas.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    No to je zajímavý u mě, já v životě moc nebrečím, když mi umřela máma, tak jsem se rozbrečela až za týden, kolikrát bych se potřebovala vybrečet, zvlhnou mi oči a konec. Ale pusťte mi něco dojemnýho a smutného a řvu. Přítel ale to samý, tak řvem oba. Ale co u tutovek jako Psí poslání, Statečně srdce apod., ale třeba u tohohle https://www.csfd.cz/film/886900-gump-pes-ktery-naucil-lidi-zit/prehled/ jsem to celý prořvala, dcerka úplně v klidu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak ja brecel v deseti letech i u E.T.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já jsem brečela u Města anděli a Psího poslání, ale styděla jsem se to tam napsat, stejně bych další filmy už do počtu nenašla :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Čtu si v auditku Sedm, u čeho kdo brečí, a začínám si říkat, že jsem teda asi bezcitná zrůda.
    Ale potom zase slzím v konverzaci IRL, když s někým probírám nějaké obtížné momenty nebo historky... tak nevím.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    LUSINDA: Z Attenborougha poslednich let mam tíživou úzkost, enviromentální žal a jak tam začnou padat tuleni z útesu…tak to jsem v prdeli.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Brečí to z vás někdo u dokumentů o přírodě? Já se přiznám, že u některých ano.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Mno, ne. Na mě teda mnohem víc působily knihy, ale ani u knih jsem nebrečela.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A co pan prstenu? Proslov Theodena apod?!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To jsem neviděla. Jako ten film. Ale někdo to už někam dával a asi ne, no. Mé ztvrdlé srdce nereaguje.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: a co úvodní scéna u Do oblak????

Up:Married Life (The opening sequence)
    https://www.youtube.com/watch?v=TXcSXFqCZOc
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOOTCHA: Já brečela u Coco. A u ničeho jiného si nevzpomínám. Ale já jsem ledová královna :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    KOOTCHA: Ani tady si neuronil slzu??

NEI
    NEI --- ---
    HEJSEK23: wait a minute ... 😅
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    KOOTCHA: /je to pořád ještě na ntflxu
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MARKYSHA: Nevybavuju si nic u čeho bych bulel, kromě tohohle https://www.csfd.cz/film/761221-darek-do-cely-c-7/prehled/ A jestli si někdo chcete pobulet, tak bych řekl, že je tu v tomhle případě šance limitně se blížící 100%. A je to přiznání, protože jsem to v maximální možný míře skrýval. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Sedm - řvu skoro u všeho a nemůžu si vybrat, co napsat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam