• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: A já po vyhledání slova buchta vidím fotky litých koláčů na plech.

Podle mě zas jediná správná buchta vypadá takto.

NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Taky ne a po vyhledání vidím obrázky buchet.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: a výraz "litý koláč" znáš?
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Vůbec jsem neznala název rohový koláč, já bych tomu říkala šáteček.

Ale čím více o tom píšu, tím mám na ně větší chuť.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: ne. Třeba rohový koláč kulatý určitě není
    NEI
    NEI --- ---
    A nemá být koláček kulatý? :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VERSONNENHEIT: jj, taky jsem to uz takto potkala. U nas se vzdy delaly pidi klasicky kolacky jako svatebni, takze pro me byla zase novinka toto :) Osobne sezeru oboje, takze me urcite nepohorsi oznameni ani s jednim druhem :))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MICHELLEDANIELS: u nás se vždycky tyhle dávaly před svatbou lidem společně s oznámením. V takovém malém papírovém košíčku :) Pro mě to jsou ty jediné pravé svatební koláčky, to ostatní jsou koláče :D
    Takto to znám :)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VERSONNENHEIT: jj, taky mě napadly. Ja je treba takto poznala az celkem nedavno. Ono to bude vsude trochu jine. Za me tohle jsou mini šátečky, než koláčky :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MICHELLEDANIELS: myslim že tohle není ono. Tedy aspoň já jsem myslela tyto...

DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Papežovy bradavky = víčko na kafe.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GREAT_R: pravidelne, temer denne si davam jeden orechovy ke kave. U nas v pekarne delaji svatebni, ale takove ty dvojctihodne - u testa tvaroh, nahore orechy... pripadne mak, povidla, jablka atp...
    Od malicka je mam strasne rada.

MELDA
    MELDA --- ---
    RENFRI: Prace neutece 👍
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    GREAT_R: Antonínovo pekařství, mají je. Nemají je každý den, ale určitě jedinou do týdne.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Místo přípravy prezentace, která měla už deadline, jsem šla pouštět draka. Přišlo mi to důležitější.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    GREAT_R: Však se to dělá... občas přijedu k rodičům na návštěvu a jsou tam !
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GREAT_R: si je můžeš objednat, žejo:) prostě si objednáš kilo svatebních koláčků :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Mám chuť na takové ty malé, pocukrované svatební koláčky. Mělo by se to dělat víc i mimo svatby.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALAMAN: tak to dáme dohromady, já jsem zase chtěla být vždycky chlapem :-))
    NELLAS: ehm...já už se probudila i ve čtyři, aniž bych předtím nějak ponocovala
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ADAMIRA: mně teda vadí brzo tma, hrozně to blbě snáším.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam